reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

klaudia kciuki za Ciebie!!!!!!!!!!!

Kuklaki fajna teściowa ;D ja swojej to bym myc musiała hehe

moi teściowie dzisiaj zrobili sobie rocznice ślubu ( nie okrągłą ) i to póżno, u nas zimno jak nie wiem, ja z synem nie jadę,

reklama
Klaudia trzymaj sie!! Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze...

Kuklaki ano do 3 i nie gwarantuja ze sie gdzies dostanie. Tu nie ma takiej stricte rejonizacji i dlatego jest taki problem :/

Olusia daj znac. Trzymam kciuki!!

Anulka gratuluje corci :)

Ja napisalam 6 stron... jeszcze z 4 i mam gdzies.

Dzieńdoberek :-)!
Gratuluję udanych wizyt - zwłaszcza tym mamom, które wiedzą już kogo noszą pod sercem :tak:!

Współczuję Klaudia Tobie pobytu w szpitalu a zwłaszcza nerwów o Maleństwo! Z moją ciążą wszystko (odpukać) w porządku a i tak ciągle się denerwuję! A czas od wizyty do wizyty dłuży się okropnie i nawet nie wyobrażam sobie co bym czuła gdybym musiała drżeć tak jak Ty.... Trzymam kciuki! Na pewno wszystko będzie oki!!!!

Vesunna, czy mogę uśmiechnąć się o przepis na makaron z krewetkami???? Jadłam krewetki może ze dwa razy, ale sama jakoś nie miałam okazji zrobić z nimi dania-a ostatnio strasznie za mną chodzą! Nie dalej jak wczoraj poprosiłam męża o ich zakup! Ale sprawdzonego przepisu brak....

A mi właśnie rośnie zimno na ustach:crazy:!!!! Niestety mam do niego tendencje.... To już drugie w tej ciąży...
Czy wiecie może czy można w ciąży używać plastrów compeed???

Anulka gratuluje, ja tez tak ryczałam za 1 razem, moj maz myślał, ze cos sue stało bo ja Pl a on w De był :-D Jejuuu jakie to szczęście, jak sibie przypomnę to mi sie łezka kreci!

Ja miód pszczeli uwielbiam, jem cały rok, łyżeczkę do herbaty rano. Wywrze, ze dzięki niemu jestem zdrowa cały rok tfu tfu tfu...

Mmm piernik upiekłam :-D

Asiatipl ja tez sama nie wiem co bym wolała, przy córci chciałam bardzo dziewczynkę i sie udało z teraz nie mam ciśnienia i przeczucia tez nie. Moja tez pokazała taka połówkę jabłka, ze nie bylo watpliwości :-D

Czesc dziewczyny. Ja dziś wylądowałam w szpitalu z skróconą szyjka do niecałych 2 cm... Dostaje silne leki na podtrzymanie i zobaczymy co będzie dalej...

Klaudia trzymaj się, musi być dobrze!!
Dzieńdoberek :-)!
Gratuluję udanych wizyt - zwłaszcza tym mamom, które wiedzą już kogo noszą pod sercem :tak:!

Współczuję Klaudia Tobie pobytu w szpitalu a zwłaszcza nerwów o Maleństwo! Z moją ciążą wszystko (odpukać) w porządku a i tak ciągle się denerwuję! A czas od wizyty do wizyty dłuży się okropnie i nawet nie wyobrażam sobie co bym czuła gdybym musiała drżeć tak jak Ty.... Trzymam kciuki! Na pewno wszystko będzie oki!!!!

Vesunna, czy mogę uśmiechnąć się o przepis na makaron z krewetkami???? Jadłam krewetki może ze dwa razy, ale sama jakoś nie miałam okazji zrobić z nimi dania-a ostatnio strasznie za mną chodzą! Nie dalej jak wczoraj poprosiłam męża o ich zakup! Ale sprawdzonego przepisu brak....

Oltoma, ja mam bardzo prosty przepis, a super to wychodzi. Na oliwie podsmażam 2 pokrojone w plasterki ząbki czosnku, jak się zeszkli to dodaje masła na patelnie (ja używam klarowanego) i smaże oliwi. Ja kupuje mrożone krewetki, ale już wcześniej ugotowane, bo jakoś bałabym się w ciąży takie w pełni surowe, że może ich nie dogotuje :p Do krwetek dodaje 2 duże łyżki posiekanej pietruszki. Jak lubisz ostrzejsze jedzenie to jeszcze wkrajałam papryczke chilli, ale bez tego też dobrze smakuje (wczoraj była mama karmiaca, wiec nie dodawałam). Smaży się to krótko dosyć, bo jak już pisałam te krewetki były wstępnie gotowane. Myślę, że to robię jakiś 7 minut. Potem dodaje ugotowany makaron i mieszam wszystko na patelni :)

Milia - jestem przekonana, że jak zobaczysz własne dziecko to od razu sie w nim zakochasz. To, co inneog jak jest w brzuchu i jak już wyjdzie :) Łatwiej kochać to, co "bardziej" realne :)

A sprzątam cały czas, bo jak przez ostatnie lata intensywnie pracowałam zawodowo to na sprzątanie mieszkania miałam mało czasu i rzadko to robiłam. A teraz nadrabiam hehe

Vesunna, ale ja już kocham to dziecko :-D nie mam z tym problemu, pisałam tylko, że nie mam podejścia do dzieci, nie potrafię się nimi zajmować, bawić sie z nimi itp.

Witaj :-)

A ja się polozylam i mała (chyba ;)) dostała szału !!!! Cale podbrzusze mi lata :D pierwszy raz tak! Zaczynamy 21 tydzien

To super , tez tak bym chciała :)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Anulka gratuluje :)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
15 minut no to ładny koncert dałaś :p

Doli to pewnie hormony , albo moze bedzie dziewczynka ? :)
Ja tez wolałabym dziewczynkę , dla Emily było by lepiej , gdyż kobieta inne więzi rodzinne ma niz facet. Ale bedzie chłopak , od samego początku to czułam :)
Najwazniejsze zeby był zdrowy ...

Sataga gratuluje :)
Super ze ciuszki dostałaś :tak:

Milia80 z własnym bedzie innaczej :)
Ja wczesniej tez nie dzieciata bylam:p
Mam nadzieje ze z ogrodzeniem szybko sie uda :) ✊✊✊✊

Czesc dziewczyny. Ja dziś wylądowałam w szpitalu z skróconą szyjka do niecałych 2 cm... Dostaje silne leki na podtrzymanie i zobaczymy co będzie dalej...

Klaudia trzymam kciukasy ✊✊✊✊ musi byc dobrze, najwazniejsze ze pod opieka jesteście :tak:

Oltoma mozna używać plasterków comped ..., wlasnie to przechodziłam w zeszłym tygodniu i mialam pozwolone :)

Olusia słonko kochane jak tam po wizycie ??? ❤️❤️❤️

reklama
Do góry