reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja mam na każdej wizycie usg i lekarz dokładnie sprawdza ale teraz chyba będzie tego więcej także się martwię o małego. Ale musi być dobrze!

Kulkami no ze tyle kasy wydalam a praktycznie kupilqm tylko produkty na tort!!!!

Kurde cos mnie bierze,gardło mnie boli i trzese się cala brrr

No bo wszystko takie drogie ze masakra, 100 wydasz a w reklamowce gowno:angry:

Karina34 kochana przykro mi.... zdrowka dla was !:tak: musi byc dobrze !!

Amisia221 co za pysznosci zrobilas... daj troszke !!;-)

doli ja akurat nie lubie bite smietany... :tak: ale zjadlabym sobie jablecznik albo ciasto toffi z kokosem ;-) ostatnio odkrylam i jaki pyyyyszny

klaudia1219 witaj :tak:

milia80 ooo dobry pomysl... musze sobie kupic..michalki tez dobre.... :-)

A ja do 3 w nocy nie spalam.... przewracalam sie z boku na bok.. jakas masakra... a o 6 pobudka bo leki biore i polozylam sie znow... potem moj wstawal do pracy wiec znow nie spalam... ech.... popoludniu znow mi sie kimnelo...wiec pewnie znow beda problemy ze spaniem...
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Jutro mam gosci i swietujemy :-) maz zrobil zakupy wiec cos przygotuje....

Olusia ty to z tym spaniem przewalone masz, ale ja dzis tez wstalam od 8 a po poludniu 2 godz prawie spalam wiec tez pewnie po nocce

A już jesteście po usg połówkowym? Bo ja mam w środę i tak się boje czy wszystko będzie dobrze... Tez macie tak przed badaniem czy tylko ja mam takie fazy?

Jak to powiedzial Wazki z Kilera- zzzzawsze

W skrócie nie wiem jeszcze co z Emily, płakała cały dzien prawie, jest bardzo zaflegmiona i stan podgorączkowy ma. Dzis wieczorem zrobiliśmy rentgena płuc jutro lekarze powiedzą co jest ... Jest na antybiotykach i kroplówkach ...

Ide spac, bo sama jestem wykończona .., łeb mi pęka , choróbstwo sie rozprzestrzenia ... Moj i teściowa tez sie rozkładają ...

Dobranoc ...

witaj Karina :-) widzę, że nie tylko ja taki ranny ptaszek jestem :-D

dziś mój mały zrobił nam niespodziankę i przyszedł do nas spać coś po 2 w nocy, a teraz o 6 rano usiadł na łóżku i mówi - mama już się wyspałem, wstajemy :-D
ja dziś jadę wyniki krwi i moczu robić, bo we wtorek wizyta z badaniami połówkowymi... tym razem stres jest większy, bo już mnie po woli dopada :szok:

Karina z córcią będzie wszystko dobrze. Najważniejsze, żeby zdj rtg było czyste. Jest pod fachową opieką i szybko wróci do domku :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Karina jaka się dzis czujecie z Emily?

Magdalena moja corcia też dziś do nas przydreptala ale dopiero o 6:30. Na szczęście poszła jeszcze spać :)

To ja jestem chyba jakaś dziwna bo sie nie denerwuje przed usg. Zawsze czekam z niecierpliwością ale bez stresu. No może teraz na pokojowym trochę się stresowałam ale to już jak byłam w gabinecie i kładłam się na łóżko :)
Powodzenia na wizytach dziewczyny. Zobaczycie że wszystko będzie dobrze!

Do góry