magdalenaanna29
Fanka BB :)
Ja mam tak samo. Mówię sobie, że wszystko będzie ok, ale nocka przed wizytą nieprzespana... a jak już zasne to same pierdoły mi się śnią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kulkami no ze tyle kasy wydalam a praktycznie kupilqm tylko produkty na tort!!!!
Kurde cos mnie bierze,gardło mnie boli i trzese się cala brrr
Karina34 kochana przykro mi.... zdrowka dla was ! musi byc dobrze !!
Amisia221 co za pysznosci zrobilas... daj troszke !!;-)
doli ja akurat nie lubie bite smietany... ale zjadlabym sobie jablecznik albo ciasto toffi z kokosem ;-) ostatnio odkrylam i jaki pyyyyszny
klaudia1219 witaj
milia80 ooo dobry pomysl... musze sobie kupic..michalki tez dobre.... :-)
A ja do 3 w nocy nie spalam.... przewracalam sie z boku na bok.. jakas masakra... a o 6 pobudka bo leki biore i polozylam sie znow... potem moj wstawal do pracy wiec znow nie spalam... ech.... popoludniu znow mi sie kimnelo...wiec pewnie znow beda problemy ze spaniem...
Jutro mam gosci i swietujemy :-) maz zrobil zakupy wiec cos przygotuje....
A już jesteście po usg połówkowym? Bo ja mam w środę i tak się boje czy wszystko będzie dobrze... Tez macie tak przed badaniem czy tylko ja mam takie fazy?