reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Vesunna poszlam na to badanie - dzieki za cynk
podobno bylam pierwsza w tym jedynym labie w calym miescie ktory byl podany na stronie i babki nie wiedzialy do konca jak to zalatwic :szok:

reklama
dziewczyny dzwoniłam pierwszy termin na 18.12 na 20 :00 masakra !!!!!!!!!! no ale zapisałam się :rofl2:
wcześniej na 26.11 na połowkowe tez tam...
może coś sie zwolni w międzyczasie bo terminy DRAMATYCZNE... oby potem z wizytami było lepiej :p

Ja na prywatne polowkowe idę 28 listopada, na refundowane z pakietu pracowniczego w Luxmed 8 grudnia. Musze mieć pewność co do płci przed świętami.

Doli, makabryczne terminy! Oby coś się wcześniej zwolnilo. Juz całkiem przechodzisz na prywatne wizyty?

Doli, masakra, tego się trochę obawiałam, jak do Krakowa jeździłam, też był problem z terminami :-(ale jeśli powiesz, że chcesz tam prowadzić ciążę, to powinno być lepiej już później.
Dobrzy specjaliści niestety są bardzo oblegani, a wizyta trwa 5 minut...

milia nie żartuj, że 5 minut ja na 30 liczę hahahahahah bo to z usg :-D:-D oczywiście, że powiem, że tam chcę chodzić może lepiej będzie

Szaj nie, do luxmedu tez idę na połowkowe 5.12 mialam iśc do pana na F ale się przepisałam na południe do jakiejś babki na D ;D

Ładne macie tam terminy...ale znakiem tego musi być dobry skoro takie ma zawalone terminy :) zresztą ordynator to pewnie ma dużo innych obowiązków...:p

milia nie żartuj, że 5 minut ja na 30 liczę hahahahahah bo to z usg :-D:-D oczywiście, że powiem, że tam chcę chodzić może lepiej będzie

Szaj nie, do luxmedu tez idę na połowkowe 5.12 mialam iśc do pana na F ale się przepisałam na południe do jakiejś babki na D ;D

No trochę może przesadziłam ;-) ale byłam na takich kilkuminutowych wizytach, szybkie usg i do widzenia...
Nie martw się na zapas :-)

Dobry :)

Dygotka trzymam kciuki ✊❤️✊❤️✊✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊
Bedzie dobrze :)

Neta super ze Termin masz , no i 4 d :)
Ja u mojego bede chciała tez paket wykupić jesli sie da .., bo za każda wizytę 125€ to przesada ..

Anemone hehe :) no ja mam koło 500 km do Paryża ...

Moj ma termin na tatuaż na 16 :)

Miłego dnia :)

reklama
milia najwyżej nie zapłace hahahahaha ;D

Pat no cos w tym musi być, jeszcze jeden specjalista super jest ale w luxmedzie do lutego terminów nie ma, lol.. :p :p

zjadłam 0.5 kg pierogów i tak mi źle teraz że nie wiem a chęci mam na bułke z serem a żołądek mówi stop :baffled:

Do góry