reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Margo pieknie, tak bym chciala miec na swieta, ja nie pamietam kiedy ostatnio snieg widzialam u nas ja popruszy ze trzy godziny przez cala zime to dobrze i nic nie zostaje, na polnocy grecji i w srodkowej czesci to jest snieg ale w atenach to nic, a do polski dawno zima nie jechalam, moze w przyszlym roku. A masz kominek w domu? Ja to lubie snieg, takiej chlupy nie lubie jak topnieje. A ty zamierzasz do dziecka mowic po polsku od urodzenia? Bo ja tak, greckiego nauczy sie od meza, i od wszystkich, ja tu jestem sama nie mam nikogo z rodziny wiec nie bedzie mialo od kogo sie nauczyc polskiego.

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty!!!&&&&&&
Doliores wszystko będzie dobrze możesz poodrywać metki :-)

Dziewczyny głowa do gory jeszcze trochę i wszystkim nam brzuszki będą rosły a maluchy będą coraz mocniej
Dawały o sobie znać :-)

Ja sobie dzis poprawiłam humor bo zaklepałam sobie na olx.pl detektor tetna taki jak Karina wstawiała zdjęcie, jutro jadę do miasta go odebrać :-) jak mi się uda usłyszeć tętno malucha będe spokojna i szczęśliwa :-)

Doliores ja mam straszne parcie na pecherz cały czas a w nocy to minimu 3 razy i zauważyłam małe problemy z nietrzymaniem moczu :-/

Wszystkim naszym chorowitką i dzieciaczką zdrówka :-)

Olusia w biedronce jest 20% albo 25% na jedzonko dla dzieci kaszki i Twoje słoiczki :-)

Piękna na Norweska zima!! Aż mi się taka zamarzyła:-)

Karina mam pytanie czy Ty już używasz tego detektora?

Natasza, a jakiej firmy to deketor? Tez bym sobie chętnie kupiła :)

Laseczki trzymam kciuki za wizyty, wszystko bedzie ok nie stresujcie sie
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Karina to mile z twojej strony ze o mnie pamietasz..;-)

natasza86 ooo dzieki za informacje.. bede musiala leciec jutro do biedronki... kupie chyba od razu caly karton kaszek... :-)

Zima jest fajna ale w gorach a nie w miescie... w tym roku podaruje sobie jezdzenie na nartach :D moje dzieciaczki by tego nie przezyly... :-)

Renatka fajne te bluzeczki i spodnie...:tak:

doli tak jak pisalam kiedys znow mi sie to przytrafilo dzis ze obudzilam sie i mialam mokro... w srode robie badania i zobaczymy... biore zurawine i urosept...:tak:

Margomari mam znajomych w Norwegii i zapraszali nas do siebie ... no moze kiedys sie tam wybiore....;-)

Ja mam w piatek wizyte... jeszcze tyle czasu... :tak:

Margo pieknie, tak bym chciala miec na swieta, ja nie pamietam kiedy ostatnio snieg widzialam u nas ja popruszy ze trzy godziny przez cala zime to dobrze i nic nie zostaje, na polnocy grecji i w srodkowej czesci to jest snieg ale w atenach to nic, a do polski dawno zima nie jechalam, moze w przyszlym roku. A masz kominek w domu? Ja to lubie snieg, takiej chlupy nie lubie jak topnieje. A ty zamierzasz do dziecka mowic po polsku od urodzenia? Bo ja tak, greckiego nauczy sie od meza, i od wszystkich, ja tu jestem sama nie mam nikogo z rodziny wiec nie bedzie mialo od kogo sie nauczyc polskiego.

Kuklaki mam kominek i w zimie używam go bardzo często. Co do języka to mamy umowę że ja będę mówiła tylko po polsku a on tylko po norwesku (ja nigdy nie będę w stanie mówić w 100% poprawnie więc tak będzie lepiej dla maluszka). Jak dzieciak będzie większy to pewnie ustalimy 2 dni w tyg kiedy między sobą będziemy rozmawiać po angielsku tak żeby małe też się osłuchało. Choć dla dziecka na początek polski i norweski wystarczy. Polski obowiązkowo bo w końcu dzieciak musi dogadywać się z dziadkami i rodziną w Polsce. Tu jestem też sama więc jeśli się nauczy to tylko ode mnie.

Margo no ja tez tak chce ale jak bedziemy we trojke to chyba w jednym jezyku bo jak bede mowic po polsku to moj nie bedzie wiedziec o co chodzi. No to mysle ze jak bede sama z dzieckiem przez wiekszosc dnia to tylko po pl a wszyscy razem po grecku

Vesunna detektor firmy Angel Sounds :-) już nie mogę się doczekać aż jutro go odbiorę :-)

Olusia jak zobaczyłam na plakacie te kaszki to od razu pomyślałam o Tobie :-) ja bardzo lubię kaszki mleczno-ryżowe ale ze wzgledu na cukier nie mogę:-(

Margo ładny widok :)
Ty z Gdynii????? Ziomalkaaaaa:)

Natasza to super ze kupiłaś :) ten detektor ..., napisz jak sie sprawdza :)
Ja jeszcze nie kupiłam , bo pełno innych spraw na głowie ..., i jakos zapomniałam o nim :(

Olusiu słoneczko Ty moje , jak bym mogła zapomnieć ?? :) nie da sie :)

Natasza holle nie mają cukru :)

Mój zajada czasem jeszcze mleczna - orkiszowa holle i z humana mleczna - gryczana z gruszka czasem jemy razem takie dobre :)

Ogólnie dużo owsianki takiej robione j z płatków owsianych jemy choć potem zmywanie po tym to masakra jeśli od razu nie mam weny ;)

Nie znam kaszki takiej firmy :-( najczęściej jadłam bobovite ale skacze mi cukier wysoko po niej . Ja lubię owsiankę ale z tym myciem to racja :-)

reklama
natasza86 a masz problemy z cukrem?

Tak ja mam cukrzycę skrzed ciąży teraz jestem na insulinie i jak dla mnie to na bardzo rygorystycznej diecie.

Karina to ja Cię źle zrozumiałam :-) myślałam że masz taki detektor i jest sprawdzony :-) ale mam nadzieję że bedzie dobrze się sprawdzał :-) oby tylko udało mi się usłyszeć malucha :rofl:

Do góry