reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
My juz tez po. Małe było dzisiaj bardziej ruchliwe i już tak pięknie pupki nie pokazało wiec 100% nadal nie ma ;) na szczęście nic się nie dzieje, lekarz kazał leżeć i brać nospe. Możliwe że kiedyś przechodziłam zapalenie przydatków i stąd te bóle...male ma 8,4 cm i zobaczyłam nawet 4d i z momentem 4d mam filmik :)

Szaj link podklejony

Nie wstyd lol
Wysłałam pw , jesli cos zapomniałam melduj :-)

Szaj gratuluje udanej wizyty :-)
Płeć? Nie wiadomo jeszcze? :-)

No zobacz co za bezwstydna baba :-D

Myla Nie wiem czemu tak to się zrobiło ale dopiszesz
Amisia wole zebys mi napisala w PW bo poczekam az mi troche wysle wtedy dopisze a w tym czasie ten post juz zaginie

reklama
Do góry