reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
no to dobrze ze w końcu macie. Teraz jazda sie pokazać!

A ja jutro ide zobaczyć moje maleństwo, zobaczymy czy położy jajca na ekranie czy sie bedzie wstydziś czy może nie ma nic miedzy girkami... oby ta moja lekara mi cos powiedziała...

Arek zawsze jak cos gada i jest tego pewien to ja sie wkurzam i mówie na odwrót ale i tak zawsze wychodzi na jego... Ostatnio było tak jak mowil ze w ciazy jestem, ja mu na to że jest głupi, ze to przeciez nielogiczne co gada bo nawet nie ma takiej mozliwosci zebym była... jak dostalam okres i do niego zadzwonilam to powiedzial że mam sie jeszcze nie cieszyć bo czasem jest krótszy i tak wychodzi na ciąże...no i faktycznie po jednym dniu ustał i okazalo sie ze jestem w tej NIEMOŻLIWEJ ciąży... od wczoraj gada że mam juz ni szukac imienia dla chlopca bo i tak jest dziewczynka.... ojjj ciekawa jestem czy i w tym przypadku sie nie myli... :-D w tym jednym przypadku trzymam kciuki za jego intuicje

Hej mamuśki. Jakaś ledwo żywa jestem a nic specjalnego nie robiłam...do tego pobolewa mnie głowa :-(

Karina widzę, ze ten temat jest delikatny dla Ciebie wiec moze sobie odpuśćmy. Ja nie pisałam o sposobie na głód do Ciebie, jak dla mnie mozesz jesc co chcesz i miec nadwagę jeśli jest Ci z nią dobrze. Moje zaburzenia utrudniały mi zycie, funkcjonowanie w społeczeństwie i byłam nieszczęśliwa i zrezygnowana. Wiem tylko, ze jak sie chce to mozna wszystko.

Witam nowa mamusie! Ja mam wizytę dzien przed Toba 3.11 juz sie nie moge doczekać! :-D No i mam nadzieje, ze zobaczę pół jabłuszka jak ostatnio :-) choc ja juz sama nie wiem co chce haha, nie moge sie zdecydować, z synka tez sie bede cieszyć strasznie :sorry2:

Myla życzę Ci z całego serca małej pipki na ekranie!! :rolleyes::rolleyes:

Ostatnia edycja:
Doli :-) takiego czegoś z muzyka bym nie kupiła ... Chodzi o serduszko zeby mama była spokojniejsza :-)

Myla to trzymam kciuki zeby klejnotów nie było :-) ✊✊✊✊

Lei ten temat nie jest delikatny dla mnie , bo nie jestem zakompleksiona ..., nigdy nie bylam. Moze nieraz sie na moja gruba dupę wkurzę , ale nie tak żebym z życia nie korzystała :-)
Ale sa tu inne dziewczyny które moze sobie tak łatwo z tym nie radzą jak ja ...
I nie jestem zła na ciebie ... Nie ze Ty to źle rozumiesz ...
Każdy ma prawo do swojego zdania ..

Jeju, dziewczyny. Miałam ambitny plan przeczytać całe forum, żeby lepiej Was poznać, ale tyle żeście tego naprodukowały :p Czytam od ponad godziny a dobrnęłam ledwo do 27 tematu :) Chyba mi się nie uda. Albo dopiero jak pójdę na zwolnienie i będę miała duuużo czasu :)

Dziewczyny no chyba musze po" nazwisku" wywołać!!!!!!!!
Amisia221
Babydust
nadzieja05
TabasiaIza
IzaVarsovie
Anemonne
Karina
Musli
Aylin
Ann90
kerna
Alikorn
Patinha
Natasza86
Szaj
Pirydyna
Madziulka991
Asiulka87Sosnowiec
Karolinaw1988
Milia80
jaga86
asiatipl

Prosze o info na liste.
Reszta których nie wymienilam chyba juz od nas u
ciekla wiec bede kasowala...zawsze można dopisać.Jesli
kogos pominelam to przepraszam. Czekam na PW
ps. NIE WSTYD WAM??? :angry::-D

Myla, może warto powiesić temat z linkiem do zamkniętego?

Vesunna, witamy :-).

Pat, w 16 juz coś można stwierdzić? Super, pomolestuje gina na kolejnej wizycie, będzie szedł wtedy juz 17 tydzień :-D.

Aylin, super, gratuluję udanej wizyty! Duży dzidziol :-D

Gratulacje dla wszystkich wizytujacych!

Doliores, ja też w Luxmedzie się bujam i od razu ginekolog mi zaznaczył, że przed każdą wizyta mam odwiedzić położną na ważenie i mierzenie ciśnienia.

Byłam dziś rano na wizycie, wszystko gra! Małe ma 8 cm i wierzga komczynami. Koncertowo drapalo się po nosie :-D. Umówiłam się od razu na usg polowkowe 8 grudnia, będzie 22 tydzień, wiec akurat.

Jedyny minus wizyty to wysokie ciśnienie 140/90. Mam teraz przykaz codziennych pomiarów, eh...trudno się mówi, będę mierzyć ;-).

reklama
Do góry