reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Hej kochane
Wczoraj coś się poperdzieliło chyba z wątkiem bo też nic nie mogłam niestety napisać. Śmiałam się , że mnie nie chcecie i dostałam bana na pisanie :-D
Marceli jutro do przedszkola , rano jest minusowa temperatura i muszę go ubrać w kurtke zimową kozaki itp. Natomiast popołudniu jak będzie wracał będzie ciepło , będę musiała brać mu rzeczy na przebranie. Ehhh co za wkurzająca pogoda.

Ciężarówka2015 witaj wsród nas.

reklama
Witajcie...:-D

Ja dzis znow na kaszce i zupie... ech... :-(

Ciężarówka2015 witaj wsród nas :tak:

Karina sliczne fotki !! :-)

Doliores tez bylam zaskoczona ze juz maja powyzej 6 cm.. ale jedno jets mniejsze od drugiego... i wg gina wieksze bedzie dziewczynka.. ale to nie jest pewne na 100%.. wszystko sie okaze... moja kolezanka ktora ma starsza ciaze ciut ode mnie miala blabla ktory mial juz prawie 8 cm.. ale blizniaki zawsze rosna ciutek wolniej....:tak: najwazniejsze ze wszystko dobrze jest...

Myla ja zazwyczaj wchodze przez aplikacje na tel.. ale czasem wchodze przez neta.... :tak:

Ciężarówka witaj!

Karina, cieszę się, ze wypad się udał, ładna z Was para :-) no i fajna niespodzianka dla dzieciaków :-)

Asia, nie martw się, plamienia moga się pojawić po przytulaniu, mogło pęknąc jakieś naczynko albo to z nadżerki, ważne, że to nie świeża, żywoczerwona krew. Ale bardzo dobrze, że idziesz do lekarza, bo wszystko lepiej sprawdzić dla swojego spokoju, no i pewnie duphaston dostaniesz albo luteinę.
W pracy trochę dziwnie, że sami od razu Cię wysyłają na zwolnienie, ale nie stresuj się, myśl teraz przede wszystkim o sobie i dziecku :tak:

Hej laseczki

ja wczoraj na wieczor weszlam poczytac, mialam tablet w pracy ale nie bylo czasu nawet go z torebki wyciagnac, myslalam co by skrobnac i w koncu mi sie nie chcialo, a poza tym ze nikt nic od poludnia nie pisal wiec myslalam ze wszystkie takie zajete w weekend albo sie dobrze bawicie i nie macie czasu na forum:-)

Witaj ciezarowka

Karinka mam nadzieje ze sie dobrze bawilas, a gdzie wasza Emily? Ja kiedys bylam w Stuttgart z liceum na wymianie:tak:

Myla no to twoj mlody wymyslil:-D

Cieżarówka2015 witam serdecznie i szczególnie ciepło, termin mamy na ten sam dzień ;) i to tez moja pierwsza ciąża.

Asiatipl - co osobiście Ci radze, bież L4, firma bez Ciebie nie zginie jakoś sobie poradzą, to teraz nie Twój problem ważne jest Twoje zdrowie i maleństwa.
Mnie zwolnili po 7 latach pracy, bez propozycji przeniesienia na inne stanowisko gdzie przeszłam przez większość działów w firmie i dawałam z siebie zawsze wszystko co mogłam. Z dnia na dzień dostałam wypowiedzenie co prawda z miesięcznym wypowiedzeniem ale tacy cwani byli ze od razu miałam zdać sprzęt, bo miałam tyle zaległego urlopu że na cały miesiąc starczyło. Pracowałam średnio po 10 h dziennie za stała pensje nie za wysoką. Było to w kwietniu 2014

Ale, chyba dzięki temu udało mi się po 2 latach starań zajść w ciąże ;)

Ostatnia edycja:
Asia ... Napewno to nic poważnego ..., moze to i lepiej ze na zwolnienie ... Trzeba myślec pozytywnie :-)

Jaga no ja tez mam problem z tymi temperaturami i zeby małą odpowiednio ubrać - masakra !!!

Olusia i milia :-) dzieki

Kuklaki tak było super :-)
Emily z babcia w domu :-) my juz o 15 wyjechaliśmy a wróciliśmy koło 24 :p

Asiorek a z Tobą nie ładnie postąpili w pracy :-( , człowiek tyle z siebie dawał i Cie tak potraktowali ... Bałwany!!!
No ale bejbus w drodze :-)

Asiorek a z Tobą nie ładnie postąpili w pracy
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
mam kumpla ktory pracowal chyba z 5 lat i tez z dnia na dzien dostal wypowiedzienie a mial juz umowe o prace na czas nie okreslony.. a dzien przed zwolnieniem wyslali go jeszcze na jakies szkolenie... wiec jakas paranoja i masakra !!

Asia
na pewno to nic poważnego ...idz na zwolnienie... dzidzia wazniejsza !!:tak:

Asiorek, no nie gadaj, masakra jakaś z tym pracodawcą...

Asia, bierz zwolnienie i nie myśl nawet inaczej! Też bym już wzięła gdyby nie to, że muszę nieco zwiększyć swoją średnia zarobków za ostatnie 12 miesięcy ;-). A przy okazji czuję się dobrze, więc nie macku temu przeszkód. Na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała :-).

Nie byłam jedyna, dużo specjalistów poleciało, bo ci na górze z grubą kasą chcieli posiedzieć jeszcze parę miechów - większości dziś tam już nie ma. tylko dostali takie odprawy że nie musza pracować przez co njamniej rok ;/

reklama
Do góry