reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hej kochane
Wczoraj coś się poperdzieliło chyba z wątkiem bo też nic nie mogłam niestety napisać. Śmiałam się , że mnie nie chcecie i dostałam bana na pisanie :-D
Marceli jutro do przedszkola , rano jest minusowa temperatura i muszę go ubrać w kurtke zimową kozaki itp. Natomiast popołudniu jak będzie wracał będzie ciepło , będę musiała brać mu rzeczy na przebranie. Ehhh co za wkurzająca pogoda.

Ciężarówka2015 witaj wsród nas.

reklama
Witajcie...:-D

Ja dzis znow na kaszce i zupie... ech... :-(

Ciężarówka2015 witaj wsród nas :tak:

Karina sliczne fotki !! :-)

Doliores tez bylam zaskoczona ze juz maja powyzej 6 cm.. ale jedno jets mniejsze od drugiego... i wg gina wieksze bedzie dziewczynka.. ale to nie jest pewne na 100%.. wszystko sie okaze... moja kolezanka ktora ma starsza ciaze ciut ode mnie miala blabla ktory mial juz prawie 8 cm.. ale blizniaki zawsze rosna ciutek wolniej....:tak: najwazniejsze ze wszystko dobrze jest...

Myla ja zazwyczaj wchodze przez aplikacje na tel.. ale czasem wchodze przez neta.... :tak:

Ciężarówka witaj!

Karina, cieszę się, ze wypad się udał, ładna z Was para :-) no i fajna niespodzianka dla dzieciaków :-)

Asia, nie martw się, plamienia moga się pojawić po przytulaniu, mogło pęknąc jakieś naczynko albo to z nadżerki, ważne, że to nie świeża, żywoczerwona krew. Ale bardzo dobrze, że idziesz do lekarza, bo wszystko lepiej sprawdzić dla swojego spokoju, no i pewnie duphaston dostaniesz albo luteinę.
W pracy trochę dziwnie, że sami od razu Cię wysyłają na zwolnienie, ale nie stresuj się, myśl teraz przede wszystkim o sobie i dziecku :tak:

Hej laseczki

ja wczoraj na wieczor weszlam poczytac, mialam tablet w pracy ale nie bylo czasu nawet go z torebki wyciagnac, myslalam co by skrobnac i w koncu mi sie nie chcialo, a poza tym ze nikt nic od poludnia nie pisal wiec myslalam ze wszystkie takie zajete w weekend albo sie dobrze bawicie i nie macie czasu na forum:-)

Witaj ciezarowka

Karinka mam nadzieje ze sie dobrze bawilas, a gdzie wasza Emily? Ja kiedys bylam w Stuttgart z liceum na wymianie:tak:

Myla no to twoj mlody wymyslil:-D

Cieżarówka2015 witam serdecznie i szczególnie ciepło, termin mamy na ten sam dzień ;) i to tez moja pierwsza ciąża.

Asiatipl - co osobiście Ci radze, bież L4, firma bez Ciebie nie zginie jakoś sobie poradzą, to teraz nie Twój problem ważne jest Twoje zdrowie i maleństwa.
Mnie zwolnili po 7 latach pracy, bez propozycji przeniesienia na inne stanowisko gdzie przeszłam przez większość działów w firmie i dawałam z siebie zawsze wszystko co mogłam. Z dnia na dzień dostałam wypowiedzenie co prawda z miesięcznym wypowiedzeniem ale tacy cwani byli ze od razu miałam zdać sprzęt, bo miałam tyle zaległego urlopu że na cały miesiąc starczyło. Pracowałam średnio po 10 h dziennie za stała pensje nie za wysoką. Było to w kwietniu 2014

Ale, chyba dzięki temu udało mi się po 2 latach starań zajść w ciąże ;)

Ostatnia edycja:
Asia ... Napewno to nic poważnego ..., moze to i lepiej ze na zwolnienie ... Trzeba myślec pozytywnie :-)

Jaga no ja tez mam problem z tymi temperaturami i zeby małą odpowiednio ubrać - masakra !!!

Olusia i milia :-) dzieki

Kuklaki tak było super :-)
Emily z babcia w domu :-) my juz o 15 wyjechaliśmy a wróciliśmy koło 24 :p

Asiorek a z Tobą nie ładnie postąpili w pracy :-( , człowiek tyle z siebie dawał i Cie tak potraktowali ... Bałwany!!!
No ale bejbus w drodze :-)

Asiorek a z Tobą nie ładnie postąpili w pracy
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
mam kumpla ktory pracowal chyba z 5 lat i tez z dnia na dzien dostal wypowiedzienie a mial juz umowe o prace na czas nie okreslony.. a dzien przed zwolnieniem wyslali go jeszcze na jakies szkolenie... wiec jakas paranoja i masakra !!

Asia
na pewno to nic poważnego ...idz na zwolnienie... dzidzia wazniejsza !!:tak:

Asiorek, no nie gadaj, masakra jakaś z tym pracodawcą...

Asia, bierz zwolnienie i nie myśl nawet inaczej! Też bym już wzięła gdyby nie to, że muszę nieco zwiększyć swoją średnia zarobków za ostatnie 12 miesięcy ;-). A przy okazji czuję się dobrze, więc nie macku temu przeszkód. Na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała :-).

Nie byłam jedyna, dużo specjalistów poleciało, bo ci na górze z grubą kasą chcieli posiedzieć jeszcze parę miechów - większości dziś tam już nie ma. tylko dostali takie odprawy że nie musza pracować przez co njamniej rok ;/

reklama
Do góry