reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Renata Ty wstawilas z cialkiem zoltym fotke nie? Moze dzidzius jest mlodszy? Dlatego mniejszy? Cialko odzywia dzidzie potem ta role przejmuje lozysko... co ile masz okres? Moze zaplodnienie bylo w pozniejszym czasie

Z tego co terazwidze spojrzalam na fotki na usg masz ze dzidzius wielkoscia odpowiada 10 tc 3 dni :) tydzien roznicy wiec sie nie martw :)

Ostatnia edycja:
Witam się weekendowo :-D. Gratulacje dziewczyny udanych wizyt, teraz już przynajmniej na jakiś czas możemy być spokojne :-).

Renatka, nie martw się na zapas, pewnie tak jak u mnie owu była trochę później, stad mały wzrost dzidzi i zolteczko :-). Głowa do góry!

Czeka mnie dziś odgruzowanie mieszkania, przez cały tydzień nie zrobiłam nic, tylko wczoraj umylam naczynia. Na razie jednak, leżę pod kocem i zbieram się do wstania. Lenistwo na całego! :-) milej soboty!

reklama
Asiulka super :-) Gratuluje

Lei - mi Sie tez podoba Leonie .. Ale on tez niechce nic na ten temat słyszeć lol

Wy o obiadku gadacie , a ja dopiero wstałam :p

Miłego dnia :-)

Do góry