reklama
Renatka1982
Fanka BB :)
Karina, napiszę w odpowiednim dziale, co by nie zaśmiecać
Asiulka, super ! Gratulacje !!!
Ja się zastanawiam, co ta moja dzidzia taka malutka CRL 3,5 cm
bedę we wtorek prywatnie, moze coś więcej się dowiem...
Asiulka, super ! Gratulacje !!!
Ja się zastanawiam, co ta moja dzidzia taka malutka CRL 3,5 cm
bedę we wtorek prywatnie, moze coś więcej się dowiem...
Asiulka87Sosnowiec
Renata Ty wstawilas z cialkiem zoltym fotke nie? Moze dzidzius jest mlodszy? Dlatego mniejszy? Cialko odzywia dzidzie potem ta role przejmuje lozysko... co ile masz okres? Moze zaplodnienie bylo w pozniejszym czasie
Z tego co terazwidze spojrzalam na fotki na usg masz ze dzidzius wielkoscia odpowiada 10 tc 3 dni tydzien roznicy wiec sie nie martw
Z tego co terazwidze spojrzalam na fotki na usg masz ze dzidzius wielkoscia odpowiada 10 tc 3 dni tydzien roznicy wiec sie nie martw
Ostatnia edycja:
Witam się weekendowo . Gratulacje dziewczyny udanych wizyt, teraz już przynajmniej na jakiś czas możemy być spokojne :-).
Renatka, nie martw się na zapas, pewnie tak jak u mnie owu była trochę później, stad mały wzrost dzidzi i zolteczko :-). Głowa do góry!
Czeka mnie dziś odgruzowanie mieszkania, przez cały tydzień nie zrobiłam nic, tylko wczoraj umylam naczynia. Na razie jednak, leżę pod kocem i zbieram się do wstania. Lenistwo na całego! :-) milej soboty!
Renatka, nie martw się na zapas, pewnie tak jak u mnie owu była trochę później, stad mały wzrost dzidzi i zolteczko :-). Głowa do góry!
Czeka mnie dziś odgruzowanie mieszkania, przez cały tydzień nie zrobiłam nic, tylko wczoraj umylam naczynia. Na razie jednak, leżę pod kocem i zbieram się do wstania. Lenistwo na całego! :-) milej soboty!
sataga
Amisia a jak pieczesz ten kalafior? Ja i młody uwielbiamy pod każdą postacią a jeszcze nigdy nie piekłam.
reklama