reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

hmm widac u Was? zdjecia duze i ciezko mi bylo dodac... ;)
Zwierzaki fajne, do szydelka jakos mnie nie ciagnie :)

a ja ucze sie troche z neta, patrze na grupach na fb kilku, a troche pytam mamy bo jest krawcowa, ona pomogla mi maszyne obczaic.
Chce jeszcze sprobowac takie poduszki uszyc wypelniane i literki szyte :)

reklama
taaa po cichu ale sie tli :D

Kifsi no tak pisalam wtedy do Ciebie pamietasz? pytalam o to szycie itd, dzieki :)
Wlasnie Kifsi tez mi udzielila kilka porad i podala linki do stron, a jak tam Twoje szycie? bo chyba na strone swoja rzadko ostatnio dodajesz cos?
Ahhh a sklep dresowka, mega....:) pochalnia mnie na maksa :D

Pamietam, pamietam :)
Ja odkad szyje to wpadlam w nalog kupowania materialow :) juz mi sie nie mieszcza w moim kaciku do szycia :) a sklep , fakt mega i ciagle maja cos nowego co chce miec :)

Ostatnio fb i blog leza odlogiem bo brakuje mi czasu - co nie znaczy ze nie szyje :) w najblizszych dniach musze sie zmobilizowac i dodac zalegle posty :)

Napisane na Luna w aplikacji Forum BabyBoom

Kifsi jeju ja zrobie zamówienie a zaraz oni znow cos dodadza i znow chce sie kupowac :D

Lookata ja staram się jak mała śpi ;) nie powiem czasu mało ale chce się nauczyć

Hej laski

Lookata no moje dzielo. Ja to po nocach robie bo tak to nie ma kiedy, ale ostatnio natchnienia brak.

Aga super ta spodniczka.

U nas sie dolne i gorne 4 przebijaja, przedwczoraj nocka nie przespana i katar straszny ale to moze byc od zebow.

Moja na nocniku nie chce siedziec ni cholery. zaraz ryk i wstaje.

U nas NaraZie jedna prób i nieudana mała nocnikiem raczej jak zabawka by była zainteresowana i nie czaila o co mi chodzi :) wiec chyba jeszcze poczekamy.

A U nas wczoraj gorączka i tez myślę czy nie żeby bo żadnych innych objawów nie ma. Dziś NaraZie jest ok.

Ja mam narazie koniec korków, wakacje :) wiec będzie więcej czasu na szycie :D

reklama
Do góry