reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

ja zyję, ale nie mam weny na pisanie. Ciepło, dużo na dworze siedzimy, Mały rośnie i jest kochanym łobuziakiem :-) za dwa tygodnie jedziemy na tydzień nad morze i tyle :-) a u Was co tam?

reklama
Ania A U nas też ok. Mała to lobuzuje pazurki pokazuje ale na ogół to po prostu taki śmiech i szczęście przy niej ze zapomina się tę lobuzowanie ;)
A ja się Szyc uczę, chwalilam się tu parę stron wcześniej fotkami

U nas tez spokuj.

Mala pocieszna jak nie wiem. czasami z m lejemy z niej. Zaczepia wszystkich jak np do marketu idziemy.
Czasami marudzi ale to przewaznie jak zabek wychodzi.

A tak to po staremu.

I jak się podoba ? ;)
1468271748-1d1mld.jpeg

Aga, super :-) że Ci się chce. Byliśmy całkiem niedaleko Ciebie, w Sianożętach, kupiliśmy nawet musztardę świdwińska ;-)
C0o tam, dziewczyny? Widzę, że forum całkiem wymarło...

Oj wymarłe wymarlo... Na fb też cisza. U nas leci jakoś. Maja coraz większą i madrzejsza ;)
Hmm jak widzę potem gotowe ubranka i wiem ze to dla mojego dziecka to od razu mi się chce Szyc ;) no i jak komuś się jeszcze podoba :)
Trzeba było odwiedzić ;) co u Was ?

Aga - żyjemy, ale ja przechodzę kolejny kryzys macierzyński i już baaardzo chcę do pracy. jeszcze półtora miesiaca, ale juz wieczorami w domu pracuję, bo mam mnóstwo roboty przed wrześniem. I tyle. nie ma o czym gadać...
A Wy jak?

Hej dziewczyny Dzieci coraz większe ostatnio oglądałam zdjęcia z lipca zeszłego roku i porównywałam, niemożliwe jaka malutka Nina była wtedy My dalej cycujemy choć za dnia zdarza się wytrwać bez Za to noce od godz 3 do rana do jedno wielkie cycanie ze względu na zęby a już mnie to męczy bo 5mc ciąży to już człowiek chciałby się wygodnie wyspać.. Aga super robota z bluzeczka, gratuluję talentu!

reklama
Lookata jejku to za chwilę drugie ;) czasem myślę ze fajnie tak byłoby drugie mieć. Ale U mnie narazie to nie bardzo...
To do kiedy karmisz ? :)

U nas tak jak i wcześniej Mała coraz sprytnirjsza madrzejsza. Ja zajęta domem nią no i szyciem jak jest czas :) teraz dla koleżanek mam literki takie szyte i wypychane zrobić ;) bo się spodobały te co Majce zrobiłam ;)

Ostatnia edycja:
Do góry