reklama
Kuklaki
Fanka BB :)
Nie wiem dziewczyny z czego te wymioty, a właściwie to jeden wymiot hahaha. Kawałki banana były i jakby dużo wody a w ten dzien prawie wcale nie piła.
Aneczka fajnie z tymi wakacjami, ale uważajcie ;-)
Lookata a ty skąd ze śląska?
U nas dzisiaj to 25° było ale teraz ma być pył. Z afryki, taki czerwonawy i wszystko zakurzone i powietrze takie z tym a w weekend ma padać i będzie z tego taki brudny deszcz, a dopiero m auto umył.
Byłam z małą na huśtawce dzisiaj, ta w krótkim rękawku a tam dziewczynka ze 3 latka w polarowej bluzie a na to kamizelka puchowa. Masakra.
Aneczka fajnie z tymi wakacjami, ale uważajcie ;-)
Lookata a ty skąd ze śląska?
U nas dzisiaj to 25° było ale teraz ma być pył. Z afryki, taki czerwonawy i wszystko zakurzone i powietrze takie z tym a w weekend ma padać i będzie z tego taki brudny deszcz, a dopiero m auto umył.
Byłam z małą na huśtawce dzisiaj, ta w krótkim rękawku a tam dziewczynka ze 3 latka w polarowej bluzie a na to kamizelka puchowa. Masakra.
Kuklaki U nas wczoraj już góra 15 więc mała też ubrana bardziej a dwa śni wcześniej to zaglądałam malej krotki rekaw i bluzę. Bo czasem zawialo . Ale ja też w tę dni ciepłe widziałam jeszcze niektóre dzieci super pobierane w kurtki
aneczka1984
Lookata - mam ten sam problem, Wojtek nie uznaje śliniaków i wszystko uwalone. pranie nie pomaga (w białym jeleniu piorę), mydełko, odplamiacz.
Kuklaki
Hejka
Lookata bo ja z opolskiego :-)
U mnie to tylko plamy z banana na frotowych ściereczkach nie zeszły i ciężko z pomarańczy z jednych różowych spodni ale po paru praniach zeszło. Ale jak coś ciężko zchodzi to ja wszystkim co sie da próbuje nawet pastą do zębów.
Lookata bo ja z opolskiego :-)
U mnie to tylko plamy z banana na frotowych ściereczkach nie zeszły i ciężko z pomarańczy z jednych różowych spodni ale po paru praniach zeszło. Ale jak coś ciężko zchodzi to ja wszystkim co sie da próbuje nawet pastą do zębów.
reklama
aneczka1984
Hej!
Jak tam, co tam? U nas stara bida, Młody jeszcze ma gila, ponad 3 tygodnie cos mu jest :-( a tak, to nie ma o czym pisać. Nic sie nie dzieje ;-)
Jak tam, co tam? U nas stara bida, Młody jeszcze ma gila, ponad 3 tygodnie cos mu jest :-( a tak, to nie ma o czym pisać. Nic sie nie dzieje ;-)