reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Nie wiem dziewczyny z czego te wymioty, a właściwie to jeden wymiot hahaha. Kawałki banana były i jakby dużo wody a w ten dzien prawie wcale nie piła.

Aneczka fajnie z tymi wakacjami, ale uważajcie ;-)

Lookata a ty skąd ze śląska?

U nas dzisiaj to 25° było ale teraz ma być pył. Z afryki, taki czerwonawy i wszystko zakurzone i powietrze takie z tym a w weekend ma padać i będzie z tego taki brudny deszcz, a dopiero m auto umył.

Byłam z małą na huśtawce dzisiaj, ta w krótkim rękawku a tam dziewczynka ze 3 latka w polarowej bluzie a na to kamizelka puchowa. Masakra.

Kuklaki U nas wczoraj już góra 15 więc mała też ubrana bardziej a dwa śni wcześniej to zaglądałam malej krotki rekaw i bluzę. Bo czasem zawialo . Ale ja też w tę dni ciepłe widziałam jeszcze niektóre dzieci super pobierane w kurtki

Dziewczyny jak usuwacie plamy po owocach z ubranek? U nas co druga bluzka z plamami Namaczenie pocieranie mydłem do plam nie działa Macie jakieś środki skuteczne?
Kuklaki ja z okolic Tarnowskie Góry - Gliwice a czemu pytasz :)

Lookata - mam ten sam problem, Wojtek nie uznaje śliniaków i wszystko uwalone. pranie nie pomaga (w białym jeleniu piorę), mydełko, odplamiacz.

Aga ja większość w loveli ale te plamy próbowałam też w zwykłym Bryza i Persil to jakiego ty używasz? Aneczka u nas sliniaki też są odrazu szarpane wsciekle ;)

ja w persilu, i napewno pare rzeczy zostalo kiedys ,a le na ogol sie odpiera, u nas sliniaki juz dawno poszly na bok :) jemy bez :) ale mala karmiona z lyzeczki wiec nie ma juz tak plam :)

Hejka

Lookata bo ja z opolskiego :-)

U mnie to tylko plamy z banana na frotowych ściereczkach nie zeszły i ciężko z pomarańczy z jednych różowych spodni ale po paru praniach zeszło. Ale jak coś ciężko zchodzi to ja wszystkim co sie da próbuje nawet pastą do zębów.

reklama
Do góry