reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Moja przedwczoraj znowu akcje z rzyganiem. Znowu tą samą rybe skosztowała i nie jadła i znowu zamiast obiadu banan więc nie jestem pewna co jej zaszkodziło.
Teraz chodzi za mną i cyca atakuje. Musze uciekać hahahaha

reklama
Kuklaki to ile km mamy do siebie? ;) no właśnie te nieszczęsne pomarancze no i jeszcze fatalna jest papryka Co do rzygow Mój mąż jest np uczulony na dorsza i z trudnością je jakiekolwiek ryby..

Ehh a my mieliśmy dziś akcje -wymioty.... dałam małej Nasivin i wydaje mi się że to przez to że zaczelo jej po tym chyba wszystko splywac bo aż nie chciała mi mleka pić. Jakoś w końcu wybiła a potem zygla... ja ona i misiek... wszystko brudne i śmierdzące... najgorsze że my to do przebrania ale misia mogłam tylko lekko przemyc i musiałam jej dac bo by nie żadne ma bez niego. Rano pranie obowiązkowo...

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

Lookata z 80 myśle. No ale mnie nie ma w pl.

Aga rybe mi jadła wcześniej nawet taką samą. Może ta jakaś nie dobra. Gościu w rybnym mówił ze z rana ale kto to wie.
Kurde wy też rzyganie. Biedne maleństwa.

Hej Dziewczyny!
Jak tam Maleństwa?
Netta - co u Ciebie, jak fasolka?
Ja znowu pomarudzę - nie wyrabiam w domu, już wariuję, chce do ludzi, do pracy!!! Pewnie jak wrócę i nie będę wiedziała w co ręce włożyć, zatęsknię za tym co teraz, ale chwilowo dość mam kompletnie :-(
Jeszcze Wojtek dziś dzikie histerie odstawiał, nie wiem, o co mu chodziło.
Trzymajcie się!

Hahaha bunt może już ;)
Majka tez fochy pokazuje czasem jak od czegoś ja zabieram to z zębami startuje... masakra mam nadzieję że jej to przejdzie.
Aneczka a ja tam póki co cieszę się że tyle w domu jestem mimo że tu tyle obowiązków.
Kupiliśmy małej dywan do pokoju kosz na zabawki i będziemy jej robić kąt W pokoju

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

Oj moja też jak zabraniam to w płacz.

Aga fajnie z zakupami. U was w pokoju czy ma swój?

Gusia ciągnie cyca często. Teraz i je mniej śniadania. Zje pół i przychodzi i mnie za bluzke ciągnie, ręce wkłada pod bluzke itp. Ciekawe jak ja ją oducze cyca. Teraz na wizycie spytam czy moge zwykłe mleko zacząć dawać, jak tak to chyba przestane pomału karmić.

reklama
O to życzymy powodzenia ! :)
Mają ma swój pokój od urodzenia a u nas też osobny kąt z końcem i masą zabawek. I właśnie chce trochę tego przenieść tam bo już się u nas w pokoju plac zabaw robi pomału ;) nawet jak mała idzie spać to jest tego tyle że pół pokoju zajmuje :) A tak to będziemy trochę do niej wynosić

Do góry