reklama
aneczka1984
Fanka BB :)
Lookata - u nas nie ma kościoła. jest za to losowanie jakiegoś przedmiotu przez dziecko (daje się zwykle ksiażkę, pieniądz, różaniec, kieliszek i co tam chcesz)
Aneczka no to u was jak u nas. Mój najpierw myślał jeszcze o jakiejś sałatce ale ja stwierdziłam że to bez sensu bo po obiedzie nikt nie będzie dojadal. I wystarczy ciasto. U nas mój chyba bardziej spanikowany. Może dlatego że większość to z jego rodziny he he
aneczka1984
Dzisiaj widzę cisza. Pewnie szykowanie jutrzejszych imprez :-) mnie jak zwykle w takich chwilach dopadła migrena :-( to ze stresu.
aneczka1984
wczoraj nie zajrzałam - sto latek dla dzieciaczków Agi, Netty, Kariny, a dziś chyba Babydust.
my po imprezie, było ok, jeszcze nie do końca ogarnięte, ja chora, Wojtek znowu chory
my po imprezie, było ok, jeszcze nie do końca ogarnięte, ja chora, Wojtek znowu chory
reklama
Najlepszego dla maluchów kochane
Ja zajrzałam ale nie było już weny do pisania. Ale za to dzis się wyspałam
Urodzinki wyszły super mała cały czas się grzecznie bawiła szczesliwa zadowolona wieczorem jak padła tak spała do rana do 9.
Zostało masę ciasta i owoców i jeszcze trochę zmywania ale większość ogarnelismy już wczoraj
Ja zajrzałam ale nie było już weny do pisania. Ale za to dzis się wyspałam
Urodzinki wyszły super mała cały czas się grzecznie bawiła szczesliwa zadowolona wieczorem jak padła tak spała do rana do 9.
Zostało masę ciasta i owoców i jeszcze trochę zmywania ale większość ogarnelismy już wczoraj