reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Asia gratuluje kurcze niezly zebol :)

No ja mam nadzierje ze moja sie nie zmieni zbytnio teraz choc juz czasem robi sie coraz mniej grzeczna ;)
i drugie lepiej zeby bylo jak ona a nie inne :)

Kurcze tez ostatnio myslalam jak to bylo rok temu ... :) ehh wtedy tyle nas tu bylo na forum, ze w ciagu dnia nie dalo rady wpisow nadrabiac :D

Dziewczyny jak tak zazdroscicie to do roboty ! :p
Ja wlasnie dzis dostalam @ wiec napewno Netta dio Ciebie ja nie dolacze :D hehe
Ale przyznam ze chce miec drugie napewno, choc nie wiem kiedy, narazie to byloby chyba za szybko dla mnie ;)

reklama
Vesunna zagladaj czesciej w ogole wszystkie zagladajcie :) bo az smutno czasem jak tu pusto tak :)
A czy mi sie zdaje czy wlasnie jak ten kwiecien nadchodzi to w ogole jakos wiecej nas tu znow... ? ;)

No u mnie się sprawdziło w 100% jak z pierwszą nie było do 1 toku żadnych problemów, to druga nadrobiła wszystko, i kolki, i nieprzespane noce, i bolesne ząbkowanie, i marudzenie z jedzeniem, ona ma rok a dalej nie jada kaszki, martwi mnie to, bo po za obiadkiem, no czasem skubnie bułki, troche serka, a tak teraz tylko cyc, był okres że jadła dużo, a teraz nic, Może to te ząbki, może choroba?

Netta82 a co to że butelka cyckowa ta mijumi czy jakoś tak?
Mam nadzieję że jeśli będzie mi dane mieć drugie dziecko to nie zafunduje mi tego co Nina Miałam ochotę uciec płacz non stop ciągle cycek spacer w wózku niemożliwy Usypianie w kółko na piłce przy głośnym szumie Do dziś jestem niewolnikiem drzemek tj spróbuję się ruszyć na dłużej mała już na dwóch nogach ale akurat spanie z nią za dnia mnie wcale nie męczy :D
Rok temu mnie tu z Wami nie było, ja to w ogóle starałam się jak najmniej ekscytowac ciąża co by nie zapeszyc
Co do jedzenia to moja rękoma sobie radzi fajnie Starałam się jej dawać na przemian trochę blw trochę papek Sztućce narazie służą do wyrzucania jedzenia na podłogę.. Czasem całe miski lecą Kupiłam cerate pod fotelik łatwiej posprzątać ;) zbliżające się święta wielkanocne przywołują wspomnienia, ah co to był za bestroski czas :)

Aga - super, że u Was ok!!! Bardzo się cieszę.
Lookata - u mnie zeszłoroczne święta już z Małym, w środę przedświąteczna miałam juz skurcze, a w nocy jechaliśmy do szpitala. Urodził się w wielki Czwartek, w sobotę wyszliśmy, a w niedzielę i poniedziałek juz u teściów na święta :-) on wtedy tylko jadł i spał, a ja czułam się super.

reklama
No to gratulacje netta takiego stażu kp! Czasem tak jest że u niektórych dzieci butelka rozleniwia odruch ssania i gardza ciężką pracą przy piersi lub nie potrafią jej złapać a niektóre dzieci dałyby się za cyca pochlastac i butli nie ruszą Ja chciałam w 4mc życia dać ninie mleko w butli i guzik był szał płacz złość plucie ;) musi fajnie wyglądać jak pije z tego silikonowego cyca :D a nie domaga się twojej piersi?

Do góry