reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Aga moja córcia wcina obiadki az miło wiec za dużo nie doradzę...Je chętnie słoiczki z Gerbera oraz Bobovity. Niedługo bede sama juz jej gotowac,mam nadzieje ze tez nie bedzie grymasić.
Milia80 bardzo chetnie pomoge jak bede miała okazje:)

reklama
aga właśnie mój też się budzi z płaczem czy to dzień czy noc
cholerne zęby do 18stki będą mu szły...
trzeba zobaczyć na tabele skoków rozwojowych

Hej!
Witam się z chorym Wojtusiem - początki zapalenia krtani, tragedii nie ma, ale kaszle, bidulek:-(ja też gil do pasa. ogólnie zachowuje się ok, ale apetytu nie ma, obiadu 3 dni nie zjadł, dzisiaj to rekordowo mało zjadł.
Aga - pewnie, że spróbuj w kawałkach, mój papek nie bardzo. kawałki w bólach, ale idą. no, oprócz ostatnich dni, ale to mamy wyraźny powód.
dobrych nocek, Dziewczyny!

Anula no mojej z gerbera jakos ida chyba najpredzej juz...

Doli haha :D no wez, to zanim wszystkie wyjda to juz te pierwsze wypadna :D
Hmm patrzylam te skoki i tak w okolicach 33-37 tydz przypada... czyzby to u mnie za sprawa tego te ciezkie noce.

Hej :)

Witam po troche intensywnym weekendzie :)

U nas tez ostatnio kiepskie noce byly pomimo zebow na wierzchu :( ale dzis tfu tfu noc byla super :) obydwa baki w swoich wyrach pozostaly cala noc :) i pospali do 6 - jednym ciagiem :) ale za to ciekawy dzien sie szykuje bo starszak z powodu awari samochodu w domu a mlodszy z gilem po pas :(

Doli - wiem :) szycie mega relaksujaco dziala :) wiec jak mam chwile to dzialam :) ja bardziej poszlam w szycie ubran :) juz troszke portasow dla chlopcow powstalo :) a obecnie obszywam rodzine i znajomych w czapy i kominy :)

Asiatipl- tez w pewnym momencie rozwazalam zakup kasku , ale z dnia na dzien jest lepiej i po kilku upadkach bardziej sie pilnuje :)

Aga - my mamy gorne jedynki :) i niestety znacznie gorzej to przechodzil niz przy dolnych :( i powiem szczrze niestety bez wpomagania nurofenem sie nie obeszlo :(

Aneczka - zdrowka dla Wojtusia :)

Hej u nas znowu masakra-czyżby nowy -ząb/zęby miały wyjść:-\ Mała ma mega katar i kiedy już zaczynała lepiej spać, zaś choróbsko katar i kaszel :'( , jeśli teraz po chorobie wyjdzie ząb będę 100% pewna, że katar jest od zębów, bo jak narazie to jestem załamana to już trzeci raz choroba w ciągu niecałych 2 m-cy, i o ile tamte wydawało się, że mała od starszej załapała to teraz starsza zdrowa, a mała nie. Jedyne co mnie pociesza to brak gorączki i mam nadzieje, że tak zostanie, choć ja chy a padne z braku snu.:-[

Hej!
Widzę, że choroby nie tylko u nas. Kifsi, Asiatipl - zdrówka i trzymajcie się!
U nas lepiej, ale nadal trochę kaszle, szczególnie rano, bo gila ma i mu spływa, a że odpluc nie umie, to tak się z tym buja. ja też znacznie lepiej, więc jest ok:-)
Buźka!

aneczka pilnuj go..nam krtań zeszła na oskrzela a za 1.5 dnia było zapalenie płuc..;/ a wszystko od kataru..

aga no skok by tu pasował idealnie :/ no nic przemęczymy sie:p

kifsi pochwal sie :-)

asia zdrówka!

u nas poki co OK..starszak miał wirusa , myślałam,że to niestrawność ale okazało się że to krótka jelitówka..

no nic oby dalej bez chorób

Doli, dzięki. Wydaje mi się, że jest ok. Wczoraj byliśmy na kontroli ( w sumie 3 wizyta podczas tej choroby) i nie zeszło nizej, dziś prawie nie kaszle, ale ma gila, takiego w środku, na zewnątrz nie wychodzi. katarkiem działam, ryk przy tym straszny, ale wiem, ze porządnie odciagnięte.
Dobrze, że Hubi o d starszego nie załapał.

reklama
Do góry