reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

dałąm dzisiaj małemu obiadek ze słoika z bobovity bo zrobiłąm strajk na gary
i co
i był maleńki kawałek taki na 2 mm jakiejś ZIELONEJ NITKI ????? wtf
nie mam nic w domu w takim odcieniu zieleni więc nie mógł mieć tego w buzi , żeby na łyżeczce zostało

jedno wiem, bobovita jest skreślona jak dla mnie !

mam pare słoików hippa to będę każdy lustrować teraz

reklama
Doli - kurcze jak to wszystko trzeba sprawdzać, a niby te dla dzieci takie testowane i badane, cholerka. Ja najczęsciej hippa kupuje, teraz testowałyśmy z babydreama, ale bobovite też zdarzyło się zwłaszcza na początku te małe słoiczki :-\

Kurcze... a ja ostatnio jakos bobovite odrzucilam, i jak cos kupuje gerber, z hippa jakos srednio te obiadki, mi sie wydaja nie smaczne i duzo gestsze, mala tez srednio chyba za nimi przepada, ale owoce juz lepiej tylko hipp chyba niektorer ma dosladzane, wiec u mnie jakos ostatnio najpredzej ten gerber, kaszki z bobovity tylko te porcja zboz i z nestle te 'bez cukru" ;)

Dzis bylismy sie wazyc i miala 6600 na skonczone 7 miesiecy ;)

Aga szybciej gerber ma dosładzane niż hipp myślę.
Dla mnie za to gerber za rzadki... :D raz małemu dałam jakieś warzywko i się lało więc stwierdziłam że odpuszczam bo w ten sposób nie pokaże mu że jest inna konsystencja niż leiste coś. A jak mu gotuje to nie blenduje na papke i też sobie radzi ;)

To u Was mała.drobna będzie chyba :)

dzien dobry

mojemu dziecku wychodzą wszystkie zęby . naraz. zapewne. z ósemkami włącznie
hahaha.. od września..
może co przyszłęgo roku coś wyjdzie :p

asia też mam hippa tylko . babydream sobie chwaliłam przy pierwszym. eh..no widzisz.. rozpoczęłam z nim dyskusje mailową ale ciemnota wysyła standardowe teksty..jedyne co, to sobie ulżyłam ;-) w odpisywaniu haha

aga ja gerbera nie lubię. kiedys było coś, że mają mięso z kurczaka z hormonami i jak dzieci jadły dużo-zwłaszcza dziewczynki to im pierso rosły :o :o to było dawno ale niesmak pozostał . to drobinka Twoja :-)))

No drobinka ;)

Powiem wam ze pewnie na każda firme coś by się znalazło. Ja jakoś babydream nie jestem pewna nie próbowałam choć kosmetyki mają podobno dobre

Pewnie nie ufasz bo tania firma :D a to nie cena jest ważna, są tani bo to firma rossmanna i mają fajne produkty i w kosmetykach i w sloiczkach. Jedyne do czego można się przyczepić to do kaszek i do niektórych deserkow bo kaszki wszystkie z malto a niektóre deserki mega słodkie a tak to spoko, ale jak kto uważa :p

reklama
Hej!
Ja na chwilkę, przyjaciółka z pięciomiesięczniakiem niedługo wpada:-) ale super!
W przedszkolu u Ady już powiedziałam co i jak, jakoś będziemy dawać radę z dietą, nastawienie dyrekcji wspierające;-)
Doli - aż tak źle? mojemu niby zęby od sierpnia już tuż tuż, stan uzębienia na razie 0:-D
Ja sloiczków Wojtkowi w ogóle nie daję, raz dostał w prezencie, to mu otworzyłam, myślałam, ze zwymiotuje. i tak mamy kłopot z warzywami, ale słoikowe odpadają zupełnie.
Idę, bo czuję, że pielucha do wymiany:-D

Do góry