aneczka1984
Fanka BB :)
a mój ma alergię na łyżeczkę - kaszkę lubi, ale muszę mu pierwszą łyżeczkę siłą wcisnąc, żeby zobaczył co to i potem je. ale obiadu nie ma szans - dziś jadł brokuła i kaszę jaglaną ode mnie z talerza:-) za dużo nie zjadł, ale nie miał juz ochoty, więc nie zmuszałam, i tak podskoczył w siatce wagowo. wczoraj marchewkę w słupki pokrojoną jadł, miękkie owoce też mu daję w kawałeczkach, jabłko trę, bo się boję, ale gruchę wciął prawie całą w kawałeczkach. dziwne to moje dziecko;-) ale co robic:-) smoka też coraz mniej chce, chyba sam naturalnie odstawi, to by było fajnie.
a u nas słabego humoru ciąg dalszy - mieliśmy byc w Warszawie u przyjaciół, ale nie jesteśmy i oboje z meżem jesteśmy smutno-wściekli. ale nic, Starsza poszła spac do Dziadków, Młody śpi, chłop poszedł do radia (audycję w studenckim radiu prowadzi, kto lubi cięższą muzyke, to polecam;-)),a ja juz umyta i film bede oglądacpewnie przerwany dwoma karmieniami, ale co tam!
dobrej nocy!
a u nas słabego humoru ciąg dalszy - mieliśmy byc w Warszawie u przyjaciół, ale nie jesteśmy i oboje z meżem jesteśmy smutno-wściekli. ale nic, Starsza poszła spac do Dziadków, Młody śpi, chłop poszedł do radia (audycję w studenckim radiu prowadzi, kto lubi cięższą muzyke, to polecam;-)),a ja juz umyta i film bede oglądacpewnie przerwany dwoma karmieniami, ale co tam!
dobrej nocy!