reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

asiatipl a to nie jest alergiczny?bo mój też ma ciągle.. -_- mamy testy robić na jesieni teraz ale sama nie wiem..
No trochę alergiczny, a trochę przez 3 migdał. My mieliśmy testy w kwietniu i wyszła, ale nie duża alergia na kurz i roztocza, co powoduje nasilanie kataru jesienią i zimą, bo wtedy więcej przebywa się w pomieszczeniach.Dodatkowo migdał utrudnia odpływ tego kataru i stąd biorą się inne infekcje. Niestety migdał nie kwalifikuje się jeszcze do wycięcia, co oznacza męczenie sie dopóki ktoś coś nie poradzi. Po wizytach u laryngologa mamy spokój z infekcjami jest ich mniej.

Basia mi od kilku dni poplakuje tak ze jej nie poznaje :( o wszystko ryk i to z lzami jak grochy nigdy tak nie miala a w nocy sie obudzila z takim placzem ze z 20min nie potrafilam jej uspokoic :( juz sobie zaczelam wkrecac ze to jakas reakcja poszczepienna :( bo zaczelo sie to w 2 dni po szczepieniu :(
A to nie ząbki, sorry ale już nie pamiętam, które dzieciątka je mają.

reklama
Aga mi kazała dawać 2 po 6 mc więc kwestia kilku dni nie zaszkodzi, tylko może mieszaj miarki ze sobą 1 i 2 najpierw.. ?

mój przybrał 500 gr za mc i to jest ok a też wcale dużo nie waży, więc Twoja przybrała dobrze :-)

nacias ja musze mieszać bo mój wrażliwiec i po owocach.warzywach i mięsie robi mi tyle kup co noworodek -_- dlatego musze stopniowo.. :/

asiatipl no to widzisz :/ a coś bierze małą mój miał teraz ismigen kuracja przez 3 mc zobaczymy czy to cos da..

niedawno pisałam, że blw nie na moje nerwy, ale wygląda na to, że mój syn wybrał inaczej - nie chce jeść papek, ale warzywa w kawałkach od nas z obiadu jak najbardziej. nawet indyka dziś tak pojadł. jutro mu gotuję kawałki. Gruchę dziś w kawałkach prawie całą wciął. trwa to trochę i syfu sporo, ale skoro nie chce inaczej, to moze go trzeba posłuchać? zobaczymy jak jutro pójdzie.

No my na nan kaszki robilismy i chyba przy tym zostane narazie, tylko ze jak kupię kaszki np bobovita mleczne to już i tak na innym mleku beda

Mój był u dr dziś zapytać o mleko i mowila żeby 2 już dac normalnie.

Babydust my wczoraj szczepienie i noc masakra.. najpierw pobudka i płacz od 23. Przez godz. A potem Od 2. Do 4. Nie bylo spania ryk noszenie, potem pojekiwala, dopiero o 4. Jakoś zjadła i poszla spac, w dzień trochę odespala, dziś na noc próbowałaliśmy jej dac nurofen, oby nie było powtorki z wczoraj...

Aneczka ano chyba nie ma śladu. Ciężko porównać bo każde dziecko się inaczej rozwija a on nie był aż takim wcześniakiem :-) na fb na grupach są.dzieci i z 24 tc wiec Karol.z 34+4 prawie donoszony :-) ale rozwija się chyba ok. Nie.siedzi nawet z podparciem ale to niektóre.dzieci też nie siedzą wiec się nie martwię. Obraca się na brzuszek, wokół.własnej osi, pelza, chwyta, przekłada zabawki z rączki do rączki itp

witam

jestem masakrycznie chora :v prawie umieram. to już trwa od niedzieli, dzisiaj lekarz

młode kicha i prycha, kaszle i nie wiem czy ode mnie czy zęby czy cos jeszcze.. obserwuje i jak cos wizyta domowa bo gdzie z nim iść.. ? na zdrowe? na chore?

wczoraj zjadł ok 180 gr mojej zupki yeah! :D za to dzisiaj od rana po całej nocy wypił 50 ml mleka. i tyle -_-

aneczka wow fajnie :-)

reklama
Do góry