reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

No właśnie Doli też myślę ze narazie nie ma sensu bawić sie lyzeczka wieczorem, może jak lepiej to opanujemy ;)
Z kaszka to na początku właśnie czasem hej później dawalam, a potem zaczęłam tak rano bardziej bo nie wiem jak wasze dzieci ale moja to jaj rano wstanie, to polezy góra 3 godz i drzemka bo już pada, później z ta druga to już roznie bywa czasem mi zasnie jeszcze o 14.-15. A czasem nie j wtedy 18. Jest masakra... Maruda na potege i byle do kąpieli

Asia zdrowka dla Was, pociesze Cie moja też coś dziś buzię zamykala i nie chciala otworzyć, i to i przy kaszce i przy deserku, a też już ladnie jadla... Może gorszy dzien, mam nadzieję

Aneczka my się wazymy tuż po pół roczku, we wtorek ;)

reklama
Aga mój pada po max 2 godzinach :v jak w zegarku ale drzemki ma 30 minutowe, chociaż zdarzy sie godzinna ran wciągu dnia
a jak nie położe go to i nie śpi po 5 godz :/

ja zaraz gotuje mu
dzisiaj zupa z indykiem ryżem i jakieś warzywa wrzuce
sprzedałam rozmiar 62 i ciesze się bo zawsze to mniej gratów

jutro mam wizyte koleżanki wiec zaraz ruszam z "miotłą i szmatą"zwłaszcza, ze sprzątałam w tamtym tyg :v hehehe

u nas jedzenie lyzeczka idzie pieknie tfu tfu przez lewe ramie :) zjada zawsze cala przygotowana porcje :) jak dodawalam kleik do butelki z moim mlekiem to tak niechetnie go pila a z lyzeczki wciaga wszystko
a rano pada po godzinie j cos uz na pierwsza drzemke :) wiec czesto zabieram ja do lozka z rana ona sobie tam gada cos pod nosem o 7 rano a ja jeszcze dosypiam :) potem ona zasypia na 30 min i spimy razem wtedy :)
jestesmy wlasnie w drodze do poznania i malutka pieknie sie bawi w koszyczku :) mama moze na forum posiedziec :p
my tez jutro szczepienie i zobaczymy ile na pol roczku Basia ma :) konczy w sobote :) hehe babcia robi z tej okazji impre dla dziecka goscie sie zjezdzaja :) a mama nie musi w garach siedziec :) to lubie hehe musze tylko tort i ciasto zrobic :)

babydust ja zrobiłam tak jak pisałaś-chyba Ty- głęboko do dzioba i jest pięknie :-) nic nie wylatuje, buzia czysta
plucie zaczyna sie jak się naje, albo odwraca głowe i wyciera w bujaczek heheh

my mamy szczepienie w pon. mam nadzieje, że szczepionka już bęzie bo miesiąc czekam

babydust ja zrobiłam tak jak pisałaś-chyba Ty- głęboko do dzioba i jest pięknie :-) nic nie wylatuje, buzia czysta
plucie zaczyna sie jak się naje, albo odwraca głowe i wyciera w bujaczek heheh

my mamy szczepienie w pon. mam nadzieje, że szczepionka już bęzie bo miesiąc czekam

Ja też tak próbowałam, ale wczoraj wybitnie nie chciała jeść, bo zaciskała usteczka i nawet nie dało się nic wsadzić :-D

ja tez probowalam lyzeczke glebiej i faktycznie troche lepiej, no chyba ze Mala faktycznie nie chce cos, to wtedy ciezko... Dzis zjadla troche i zwymiotowala hmm nie wiem czemu, potem jeszcze dojadla pare lyzek, cycek i poszla spac. podejrzewam ze to dlatego ze nie polkla dobrze tylko sie zachlysnela, i zaczelo ja cofac... w ogole czasem mam z nia kongo jak mi zaczyna sliniak szarpac i wiercic sie

Doli a wy dlugo juz miesko ? dajesz mu codziennie czy co jakis czas?
aaa i przy okazji wez oblec u mnie jeszcze sprzatanie jak mozesz ;) w sobote chrzciny wiec trzeba tez ogarnac :D hehe bede wdzieczna :p

ciesze sie ze sie na cos przydaly moje rady :-)
u nas odwrotnie jak jest mega glodna to wtedz bardziej dzioba otwiera az lyzeczka nie nadazam nakladac :-D

Hej!
ja dziś z dwójką sama na szczepienie, moze byc ciekawie;-)
wkurzyłam sie, bo poszlam do centrum handlowego do salonu orange, a oni właśnie go zamknęli, przenoszą się:crazy: no ale kupilam sobie spodnie i dla Ady dwie pary, więc jakoś to przeżyję;-)
ciekawe jak u nas dziś z warzywami, pewnie znowu oszustwo 'na jabłko'.

reklama
Do góry