reklama
aneczka1984
Fanka BB :)
Hej!
tak cicho o chyba jeszcze nie było:-(
miał być w p-kolu piknik rodzinny, ale odwołali, dzieci zabawy będą miały tylko w środku, bo za zimno, u nas 12 stopni. Adusia zawiedziona bardzo.
poza tym żyjemy, Wojtuś nadal ma katarek, weekend fajny. i co tu pisać? dlatego taka cisza, jesienna melancholia się wkrada;-)
tak cicho o chyba jeszcze nie było:-(
miał być w p-kolu piknik rodzinny, ale odwołali, dzieci zabawy będą miały tylko w środku, bo za zimno, u nas 12 stopni. Adusia zawiedziona bardzo.
poza tym żyjemy, Wojtuś nadal ma katarek, weekend fajny. i co tu pisać? dlatego taka cisza, jesienna melancholia się wkrada;-)
nacias
U nas katar rodzinny a dziś Karol miał ponad 38 temp ale już schodzi ładnie.
aneczka1984
ja zaglądam, ale sama z sobą mam pisać?
nacias - zdrówka dla Karola!
nacias - zdrówka dla Karola!
Ja też zaglądam, ale weny brak. Tata i starsza też chorzy, ja puk,puk, - odpukać jeszcze zdrowa, mała miała katar, ale w miare przeszedł. Ja choć obuwcałam sobie, że przed ukończeniem 6 m-ca nic nie innego nie dam do jedzeniea jak cyc, to wczoraj próbowałyśmy troszkę marcheweczki, a trzy dni temu troszkę jabłuszka, a a dzisiaj wieczorem kaszki ryżowej z moim mlekiem i myślę, że kaszka już powoli zagości na stałe w wieczornym menu, bo mała budzi się teraz trzy razy w nocy na jedzenie - mam nadzieje , ze tak do jednego uda nam sie ograniczyć
Nacias zdrowka dla was !
Aneczka ze mna chociażby ja zagladam
Asia kaszka nic złego ja maj daje już prawie miesiac. ale u mnie to wręcz pomysł lekarza, a z innych rzeczy to już były warzywka teraz owoce lecimy a jak u innych rozszerzanie diety ?
Aneczka ze mna chociażby ja zagladam
Asia kaszka nic złego ja maj daje już prawie miesiac. ale u mnie to wręcz pomysł lekarza, a z innych rzeczy to już były warzywka teraz owoce lecimy a jak u innych rozszerzanie diety ?
reklama
nacias
Asiatipl my też kombinowaliśmy z kaszka. Dostał 150 ml łyżeczką i nic. I tak się obudził tylko pierwszy raz godzinę później. Normalnie budzi się po 23 a po kaszy obudził się po północy.