reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Nacias - super koszulki :-)
Doli - powodzenia z przetworami. ja nie robię wcale, dostaję od mamy i teściów:-D
AsiaWro - to nie te zabki? niektóre dzieciaki bardzo cięzko to znoszą. Mój w dzień dziś też marudny, jak nie on, aż mu dałam pół czopka viburcol. na starszą one nie działały, zobaczymy jak na niego. zasnął po nim, ale moze i bez niego też by zasnał, cieżko powiedzieć. juz 2 godziny śpi. szkoda tych dzieciaczków. ja na razie fizycznie trzymam się dobrze. Dasz radę! masz prawo być zmęczona. odsypiasz w dzień?

reklama
Dziewczyny weźcie od pediatry receptę na viburcol w kroplach działa szybciej i nie trzeba z cxopkiem walczyć

U nas przy starszym super na ząbki camilia działała warto spróbować bo oo co męczyć dziecko i siebie

Mamy jakie mleko kupujecie bo chce powoli ba noc dawać a nie wiem na które się zdecydować
Kiedyś miałam nan a teraz nie wiem

u nas narazie przekrecanie zeszlo na dalszy plan, teraz to mala upodobala sobie podnoszenie sie :D za reke sie lapie i sie ciagnie do siadania, w wozku za zabawki sie podciaga, a jak juz nie ma za co , to chociaz glowe sama podnosi do gory, uparciuch maly :)

co do mleka sie nie znam, my mamy nan ha narazie i na nim kaszke robie

a coz to za wyprzedaze w pepco ? ja nic nie slyszalam :p

reklama
Moja w dzień śpi max godzinę z rana, a potem z dwa razy po 20 min- pół h, choć od 2 tygodni nawet z tym ciężko.

Moja też się podciągała do siadania, ale w pewnym momencie przestała i tylko główkę podnosi,a podciągać się już za rączki nie chce. Cóż, nic na siłę ;)

Do góry