reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej ale dużo piszecie nie dam rady nawet nadrobić my cały tydzień po lekarzach z guciem
Kontrola u pediatry bioder i wsio ok a dzień później na prywatnym usg okazało się ze prawe biodrowego źle się nalewa do tego wyszło obniżone napięcie mięśniowe i id dziś rehabilitacja
Kurde nie wiadomo komu juz ufać dobrze ze jakoś mój instynkt działa i poszłam z nim na ocenę rozwoju do fizjoterapeuty

A i waży my 6450

Nacias, 19.03. Moja córeczka ma Zespół Downa i dla takich dzieci są troszkę inne siatki centylowe, bo na początku wolniej przybierają, a ok.2-3 lat zaczynają się problemy z nadwagą. Poza tym wolniej rosną, średnia dla dorosłej kobiety to ok. 140 cm.

Dygotka, niefajnie z bioderkami, jakąś pieluchę specjalna macię albo szynę jak u Satagi/Lei?
A z tym napięciem trochę dziwne, że nikt nie zauważył tylko fizjoterapeuta, poszłabym jeszcze do kogoś, żeby mieć pewność, że nikt kasy nie chce ode mnie wyciągnąć...

Milia nie wiedziałam. Widzisz dopiero jestem od niedawna i Was i Wasze dzieci poznaje. Czyli jej waga jest w normie? Hmm mam nadzieję, że się nie obrazisz ale jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Wiedziałaś o tym jak jeszcze byłaś w ciąży?

Pat ale co utuczylas! :)cudo!

Dygotka o kurcze jaki to lekarz Go badał??? :o dobrze że macie reh. Szybko się uporacie z tym

Ja sprzątam... Oczywiście teraz przerwa na cycka, jeszcze pranie powieszę i kawkę wypije... Jutro mamy gości, starszy idzie do babci..

Mamy problem z kościołem bo nigdzie nie robią chrztu 30.8 jakaś porażka, jeszcze 2 kościoły i będziemy żebrać... :/

Dygotka ja tez bym jeszcze gdzie indziej poszła skonsultować diagnozę ...
Zwariować mozna ...

Doli trzymam kciuki za kościół [emoji110][emoji110][emoji110] moze daj w łapę ? [emoji16]

Doli, a dlaczego nie, to jakieś święto kościelne?

Nacias, lekarz się czepiał, że za mało, ale wg siatek dla dzieci z ZD jest dokładnie w połowie, więc się nie przejmuję.
Spoko, nie mam za co się obrażać :) Nie wiedziałam, dowiedziałam się po porodzie. Początek był trudny, ale jest naszą najukochańszą cudowną istotką i nie ma to dla nas znaczenia, jedyne co, to wiele zmartwień dot. rehabilitacji, zdrowia, terminów wizyt, przyszłości itp....

Wszystkie dzieci są cudowne :-) Słyszałam że te.dzieci kochają naprawdę szczerze i bezwarunkowo :-) lubią się przytulać :-) napewno jest słodka :-) skoro siatki są ok to nie wiem o co lekarz się czepia. A to specjalista dzieci z ZD czy zwykły lekarz?

reklama
Karina tak czy inaczej trzeba dać hehe tylko dziwne bo prawie wszędzie jest w 1albo 4niedziele :/ a to jest 5...

Kosciolow mam mnóstwo w okolicy a takie jaja..

Do góry