reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ja zaraz corcie kładę a porem Olivię. Nie kładłam ich razem jeszcze bo do O. musze chodzić smoczek jej dawac co jakis czas poki nie zaśnie mocno.. O 20 chce film oglądać myślicie, ze sie uda? :-D

reklama
Doli odziwo jak odkładam go na wieczorne spanie..to pokręci się rękami pomacha parę razy smok wypadnie i zasypia ale w dzień to istny cyrk :(

Lei myśle że Ci się uda ;)

Doli Natasza moja od wczoraj też chyba ten skok ma bo cały dzien znowu prawie nie spała tylko moze godzine, zaśnie na rękach a jak odłoze to góra 10 min i już nie śpi, a do tego marudna strasznie i często je. Jak myślicie to ten skok?

Kuklaki mam Nadzieje, tylko ze u nas ten skok trwa i trwa... Hehe żartuje moje dziecko poprostu takie jest :D

Dołu nie daje jej na sile. Juz z dwa tygodnie w zębach nie miała smoczka.

To moja usypia w bujaczek. Później przekładam ja na łóżko i śpi.

moja skoki przesypia chyba :-D

dziewczyny ktore maja rehabilitacje mam pytanko
zauwazylam ze Basia lewa raczke jakby mniej uzywa , czesciej prawa wklada do buzi , prawa czesciej chwyta zabawki i zazwyczaj najbardziej sie denerwuje jak musze jej lewa reke w rekaw wlozyc przy prawej mniej sie denerwuje , lezac na brzuchu na prawej opiera sie na dloni / nadgarstku a na lewej na lokciu , podnoszac w zabawie jej raczke lewa ponad glowe to napina miesnie jakby sie bronila przed tym przy prawej tej opor jest duzo mniejszy. podpowiedzcie jakie z mala cwiczenia robic zeby ta lewa reke wzmocnic ? z nogami nie zauwazylam niczego takiego . myslicie ze z tym do pediatry najpierw uderzyc ?

Babydust, Małgosia ma słabszą lewą stronę, ale nie mamy żadnych ćwiczeń na jedną czy druga stronę, tylko na symetrię, żeby lewa strona się wzmocniła, a prawa nie była nadmiernie napięta. Mam nie układać po bokach zabawek, tylko pokazywać je w linii środkowej ciała, to samo z zabawkami wiszącymi, mają być nad pępkiem mniej więcej.
Myślę, że można iść z tym do pediatry, żeby ocenił, może da skierowanie do poradni rehabilitacyjnej.

Milia wlasnie jak wieszam zabawki nad pepkiem to najchetniej po nie siega :) na te z boku tylko patrzy i nie ma znaczenia z ktorej strony one sa a masz moze jakas pisemna instrukcje jak stymulowac symetrie ?
z tego co pamietam to lekka asymetria u najmlodszych niemowlat jest zjawiskiem fizjologicznym

reklama
Doli ja mam nadzieje ze mojej te alergie szybko mina, przypomniało mi się ze mój brat w dzieciństwie był uczulony na gluten

Milia masakra to bad. W środku nocy sie budzić... I jeszcze dziecko, jak będzie spiaca to i marudna...

Natasza może u was też skok..
I przestan z tymi wyrzutami, korzystaj jak mozesz, jak moja nie marudzi akurat to też robię swoje
Śliczny komplet ;)

Anulka jaka kolekcja :D

Do góry