reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Haha:)

Załączniki

• 1435162485186.jpg
    1435162485186.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Wyslalo mi posta wczesnuej :(

Ja walczylam aby pokochal albo chociaz polubil smoka do ostatniej soboty :) smok tt przezroczysty , taki sam mial starszy i idealnie sie sprawdzil w jego przypsdku sprawdzil :) mlodszemu jednak nie za bardzo podszedl , kupilam dla proby inny csnpola najtanszy za 5 zl , kauczukowa kulka i strzal w 10 :)

Natasza- ladny komplecik :) ja dzis zamowilam prawie taki sam tylko inny haft i biala lamowka szatki :) starszak tez ma taki :)

Ostatnia edycja:
Anulka spróbuj rossmanowe, majątku nie wydasz a nuż podpasuje..

Mój już po kąpieli.. Je i Moze zaśnie...
Niestety zmieniony plan dnia jest nadal :/ codziennie jak w zegarku..szkoda że tak beznadziejnie.. Jeszcze poćwiczyć dziś muszę... A to pewnie ok 21..

Mamy kuleczki, te ścięte, nawet taki spłaszczony, ale ona od urodzenia nie miała takiego silnego odruchu ssania. Dziewczyny po porodzie to całymi dniami karmiły maluszki a moja najadla się i spala nie chciała więcej ciumkać

reklama
Do góry