reklama
kifsi
Fanka BB :)
Wyslalo mi posta wczesnuej
Ja walczylam aby pokochal albo chociaz polubil smoka do ostatniej soboty smok tt przezroczysty , taki sam mial starszy i idealnie sie sprawdzil w jego przypsdku sprawdzil mlodszemu jednak nie za bardzo podszedl , kupilam dla proby inny csnpola najtanszy za 5 zl , kauczukowa kulka i strzal w 10
Natasza- ladny komplecik ja dzis zamowilam prawie taki sam tylko inny haft i biala lamowka szatki starszak tez ma taki
Ja walczylam aby pokochal albo chociaz polubil smoka do ostatniej soboty smok tt przezroczysty , taki sam mial starszy i idealnie sie sprawdzil w jego przypsdku sprawdzil mlodszemu jednak nie za bardzo podszedl , kupilam dla proby inny csnpola najtanszy za 5 zl , kauczukowa kulka i strzal w 10
Natasza- ladny komplecik ja dzis zamowilam prawie taki sam tylko inny haft i biala lamowka szatki starszak tez ma taki
Ostatnia edycja:
Anulka spróbuj rossmanowe, majątku nie wydasz a nuż podpasuje..
Mój już po kąpieli.. Je i Moze zaśnie...
Niestety zmieniony plan dnia jest nadal :/ codziennie jak w zegarku..szkoda że tak beznadziejnie.. Jeszcze poćwiczyć dziś muszę... A to pewnie ok 21..
Mój już po kąpieli.. Je i Moze zaśnie...
Niestety zmieniony plan dnia jest nadal :/ codziennie jak w zegarku..szkoda że tak beznadziejnie.. Jeszcze poćwiczyć dziś muszę... A to pewnie ok 21..
Anulka90
Doli to jak będę w rossmanie to kupię. Czasami jak ja naleci to właśnie taki najtańszy brązowy podoi
Anulka90
Mamy kuleczki, te ścięte, nawet taki spłaszczony, ale ona od urodzenia nie miała takiego silnego odruchu ssania. Dziewczyny po porodzie to całymi dniami karmiły maluszki a moja najadla się i spala nie chciała więcej ciumkać
reklama