Natasza, Małgosia bardzo często się odgina. Na rękach, ale też w łóżeczku, wózku jak leży.
Na asymetrię mamy rehabilitację, chodzimy prywatnie, w sobotę byliśmy pierwszy raz, a jutro sama z Małgosią idę, bez męża tym razem, bo rano. Wolę z nim chodzić na wszelkie spotkania, gdzie uczymy się jakichś ćwiczeń, bo pewniej się czuję, jakbym czegoś zapomniała, to mąż pamięta, a jutro muszę uważać bardziej niż zwykle.Uczymy się i ćwiczymy potem w domu.
Te herbatki z Humany nie mają za dużo cukru? Super, że dajecie radę już bez nakładek
Wszystkie jesteśmy świetnymi mamami! Jestem pewna, że każda z Was zrobiłaby wszystko dla dziecka, gdyby była taka potrzeba, pewnie więcej ode mnie, ja wcale taka wspaniała się nie czuję.
Karina, ja się wkurzałam, bo pediatra właśnie nie mówił, że Małgosia jest pośrodku, tylko, że za mała jest, a te siatki centylowe dla dzieci z ZD sama sprawdzałam.
Jak Emily po nowych lekach? reaguje na nie lepiej, czy za wcześnie? To świetnie, że dostosowujecie dom dla niej, choć pracy dużo i uciążliwe to będzie, ale efekt warty pracy
Kuklaki, ja też tylko jedno danie zawsze robię
Pat, pokaż sukienkę
Małgosia spała od północy do godz. 16 z przerwami na jedzenie i przewijanie... Spała, bo cały czas albo w aucie albo w wózku, masakra, teraz nam daje popalić
A ja od 5 nie śpię i padam...