reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Anulka bosko spi :)

Matik ciężko mi porównać do mojej ze zdjęcia ale postaram ci sie jutro pokazać zdjęcie mojej, zaczerwienione krostki, wcześniej były czasem właśnie z białymi czubkami, robiły się szorstkie potem poliki i polozna mi mowila ze to skaza jak odstawilam mleko to się poprawilo ale pojedyncze i tak wychodziły, teraz parę razy próbowałam coś z mlekiem to raz ladnie a raz znow gorzej... Nie miala przy tym żadnych problemów z brzuszkiem

Natasza śpi tak dopóki ja się koło niej nie połóże. Później przekładam ja na bok. Matik moja miała takie

Wzięłam się ostro za naukę angielskiego. W poprzedniej pracy miałam non stop kontakt z Turkami i Chinczykami wiec rozmowa po ang była dla mnie codziennością. Odkąd tam nie pracuje nie rozmawiałam z nikim po ang. Dzisiaj gadajac przez Skype z ciocia ze Stanów odebrała telefon, ja pierdziu jak sobie ona gadala. Ja chyba nic nie pamiętam :(

Załączniki

• 1434480645251.jpg
    1434480645251.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Hejka :)

Anulka Kubus woli jeść niz pic , tak koło 100/120 wypija wody czy herbaty ...

Milia Gosiunia ma własny rytm przybierania ... Nie przejmuj sie , pediatra mowi ze łapie sie na środku wiec nie jest zle [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Asia super ze zasiłek przyszedł :)

Ja tez kranowa myje butelki itd , ale mam specjalny płyn dla dzieciaczków :)

Natasza przykro mi ze Tobie zle :(
Taka asymetrię mozna szybko skorygować ... Dobrze ze zauważone i ze rehabilitacja bedzie ...
Głowa do góry [emoji8][emoji8][emoji8]

Tabasia przekichane ze nie udało sie :( masakra ...

Sataga zdrówka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110]

Mila dziewczyny maja racje :) Gosiunia ma szczęście ze Cie ma [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Jutro napisze co u mnie ... Bo teraz czasu nie mam ...

Miłego wieczoru :)

Matik mój takie mial i pediatra orzekla kontaktowa alergię prawdopodobnie na mój sweter i tak było, przypomnij sobie czy nie przytulała się do czegoś nowego????

U nas trądzik był inny, bardziej pod skórą i tak jak u Nataszy

Anulka ona spi twarzą w pościeli??? Hehe boska :D

Natasza fakt te herbatki ok... Chyba te z hippa mają tonę rzeczy.. W składzie..

Szwagierka Był, delikatnie wyproszona po 45 min.. Ogólnie spoko, zachwycała się itp... Ale to takie słodkie że aż do zarzygania...

Ja byłam na rowerze teraz, bo skończyły mi się soczewki i nie mam jak biegać :/

Hej, zostalam sama z dziewczynami, remontem balkonu i ogarnianiem prania po wakacjach. Nawet nie mam kiedy was poczytać. Na szczęście jutro mąż wraca.

reklama
Kurcze opisałam po południu i mi posta wcieło.

Doli jak tam, były odwiedziny czy się nie zjawiła? Ze śrubką do szuflady to chyba nie duży problem. Komar się dobrze kryje nie umiem go znalezc żeby zabić, mam nadzieje że dziś nie przyjdzie, wczoraj sie napił na cały tydzien. A młody prubuje nowe smaki hahaha

Aneczka ja to nawet nie wiedziałam że jakiś mecz jest.

Milia super mama!!! Gosi jedzenie sprawia przyjemność ze na sam widok sie cieszy.

Margo moja jak pełna pierś to je szybciutko bi az samo leci prawie a jak pusto to musi bardziej ssać i jej schodzi dłużej, albo sie naje a potem sobie ciumka a ostatnio to nawet oblizuje cyca i sie śmieje że wylizuje talez po jedzeniu.
A teraz nie musiałaś podatku płacić?

Natasza bedzie dobrze nie stresuj sie.

Do góry