reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Hej!
Tabasia - jak Malutka katar znosi?
Doli - a u Was coś się rozwinęło?
Babydust - ja się z siostrą ciągle tłukłam i liczę, że moje też to będą robić. bądź co bądź to szkoła życia :-) u nas nieraz i krew była, takie to już relacje między rodzeństwem.
Pat - no to super, że się obkupiłaś i że Wojtuś dobry synuś. Wojtki to fajne chłopaki:-)
Marela - trzecie chcesz?;-) ja już mam nadzieje nigdy więcej!
Karina - u Was zawsze robota, tak to jest z domem niestety. Mam nadzieję, że leki Emily pomogą!

Ja muszę dziś do pracy jechać, coś tam podpisać. Już sie umówiłam z koleżanka na ploteczki:-)
Miłego dnia!

reklama
Doli spoko to na szczescie "tylko" katar ;) ale upierdliwa przypadlosc dla takiego malucha...

Aneczka troche poplakuje i pokasluje. Mam nadzieje ze szybko przejdzie. Zaraz katarek pojdzie w ruch :)

A mi sie chyba okres rozkreca zeby bylo malo tego wszystkiego!! A m mi wczoraj wykrakal ://

Karina biedna Emily... zdrowka dla niej :*

Tabasia zdrówka dla małej

Doli oby się zadna choroba nie rozwinęła!! Zdrówka

Karina oo matko ty masz Zawsze full zajęć :) ale dobrze:) oby Emili leki pomogły!

Adasiek zasnął wczoraj przed 18 i spał dziś do 9.20 z przerwą na kąpanie i jedzenie:)

omg, omg
chyba przeciażyłam stawy kolanowe, normalnie jestem w czarnej rozpaczy :angry::angry::angry:

aneczka jeszcze nic, ale kaszle mi na sucho i kicha :/ :/

Tabasia TYLKO i aż kuźwa już to pamiętam 20 razy w nocy na odciaganie glutow wstawalam + kupa + karmienia i znowu ma katar jak chłop wyjeżdzą nic tylko sie zaje... :angry: jeszcze starszy w domu, ja już kota dostaje :angry:

Mój zasypia po 20stej...dzień w dzień..potem je ok 1-2 kolejne ok 3 albo wcale i kolejne ok 4/5..zależy..ale dwa takie karmienia ma nocne ( dzisiaj o 1, 2 i 6.30 )..

Karina, wspolczuje tych napadów, mam nadzieje, ze po lekach bedzie malutkiej lepiej. Będziecie jeszcze na konie chodzić?

Moja doślą 9h ciągiem! Bez pobudek. Myslalam, ze mi cycki rozerwie :szok:

Doli ja tam die ciesze bo moglo byc gorzej. Mam nadzieje ze nic sie nie rozwinie. Zreszta to kobitka to inaczej :))
A z chlopami to taka masakra ;)

reklama
Dolores uczulenie kontaktowe ? Moze faktycznie.
No dzis juz nie widac tzn jest taka wysypka ale nie jest czerwone .

ImageUploadedByForum BabyBoom1434533478.711230.jpg

Ale po spaniu na lewym boku na twarzy to pojawi sie zaczerwienienie od razu na twarzy . Jak ją karmiłam i była przytulona prawym to na prawym sie zaczerwienilo.

Wczoraj wypiłam na wieczór wapno
Czy myślicie , ze na nia tez to moze zadziałać tak jak ma dorosłego ?
Tzn jak jest wysypka to lekarz zaleca wypić wapno .

Anulka Wspolczuje nocek takich gdzie budzicie sie co 2 godz

Karina oby tabletki nowe były lepsze

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434533478.711230.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434533478.711230.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 74
Do góry