reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hej!
Tabasia - jak Malutka katar znosi?
Doli - a u Was coś się rozwinęło?
Babydust - ja się z siostrą ciągle tłukłam i liczę, że moje też to będą robić. bądź co bądź to szkoła życia :-) u nas nieraz i krew była, takie to już relacje między rodzeństwem.
Pat - no to super, że się obkupiłaś i że Wojtuś dobry synuś. Wojtki to fajne chłopaki:-)
Marela - trzecie chcesz?;-) ja już mam nadzieje nigdy więcej!
Karina - u Was zawsze robota, tak to jest z domem niestety. Mam nadzieję, że leki Emily pomogą!

Ja muszę dziś do pracy jechać, coś tam podpisać. Już sie umówiłam z koleżanka na ploteczki:-)
Miłego dnia!

reklama
Doli spoko to na szczescie "tylko" katar ;) ale upierdliwa przypadlosc dla takiego malucha...

Aneczka troche poplakuje i pokasluje. Mam nadzieje ze szybko przejdzie. Zaraz katarek pojdzie w ruch :)

A mi sie chyba okres rozkreca zeby bylo malo tego wszystkiego!! A m mi wczoraj wykrakal ://

Karina biedna Emily... zdrowka dla niej :*

Tabasia zdrówka dla małej

Doli oby się zadna choroba nie rozwinęła!! Zdrówka

Karina oo matko ty masz Zawsze full zajęć :) ale dobrze:) oby Emili leki pomogły!

Adasiek zasnął wczoraj przed 18 i spał dziś do 9.20 z przerwą na kąpanie i jedzenie:)

omg, omg
chyba przeciażyłam stawy kolanowe, normalnie jestem w czarnej rozpaczy :angry::angry::angry:

aneczka jeszcze nic, ale kaszle mi na sucho i kicha :/ :/

Tabasia TYLKO i aż kuźwa już to pamiętam 20 razy w nocy na odciaganie glutow wstawalam + kupa + karmienia i znowu ma katar jak chłop wyjeżdzą nic tylko sie zaje... :angry: jeszcze starszy w domu, ja już kota dostaje :angry:

Mój zasypia po 20stej...dzień w dzień..potem je ok 1-2 kolejne ok 3 albo wcale i kolejne ok 4/5..zależy..ale dwa takie karmienia ma nocne ( dzisiaj o 1, 2 i 6.30 )..

Karina, wspolczuje tych napadów, mam nadzieje, ze po lekach bedzie malutkiej lepiej. Będziecie jeszcze na konie chodzić?

Moja doślą 9h ciągiem! Bez pobudek. Myslalam, ze mi cycki rozerwie :szok:

Doli ja tam die ciesze bo moglo byc gorzej. Mam nadzieje ze nic sie nie rozwinie. Zreszta to kobitka to inaczej :))
A z chlopami to taka masakra ;)

reklama
Dolores uczulenie kontaktowe ? Moze faktycznie.
No dzis juz nie widac tzn jest taka wysypka ale nie jest czerwone .

ImageUploadedByForum BabyBoom1434533478.711230.jpg

Ale po spaniu na lewym boku na twarzy to pojawi sie zaczerwienienie od razu na twarzy . Jak ją karmiłam i była przytulona prawym to na prawym sie zaczerwienilo.

Wczoraj wypiłam na wieczór wapno
Czy myślicie , ze na nia tez to moze zadziałać tak jak ma dorosłego ?
Tzn jak jest wysypka to lekarz zaleca wypić wapno .

Anulka Wspolczuje nocek takich gdzie budzicie sie co 2 godz

Karina oby tabletki nowe były lepsze

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434533478.711230.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434533478.711230.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 77
Do góry