reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Natasza w biedronce kupiłaś? Bo ja mam obie te + jeszcze jedna. W Kauflandzie kupiłam. To są 3 jedyne herbatki po 1 tygodniu.

P.S. Moje dziecko uwielbia usypiac jak pitbull leci na kompie ;) ma dziecko upodobania po rodzicach :)

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka tak w biedrące :) smakuje mu więc dokupiłam jeszcze jedną a ta druga o której mówisz to mi sie wydaje ze z kopru włoskiego

Ważne ze zasypia nie ważne przy czym ważne że skuteczne :)

To te herbatki plus zdjęcie jak moja gwiazda teraz śpi

Załączniki

• 1434476109049.jpg
    1434476109049.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 1434476119986.jpg
    1434476119986.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 43
  • 1434476154666.jpg
    1434476154666.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 55
Moja takie miała to połozna mi Powiedziała ze to trądzik niemowlęcy. A Powiedz mi czy to jest szorstkie w dotyku? A nie ma problemu z brzuszkiem?
No mi to wygląda na ten trądzik, moja takie miała Zeszło jej a.później pojawiła się ta skaza białkowa.

Matik moja miała dokładnie to samo przez 3-4 tyg. Pojawiało się i znikało i tak jak Anulka pisze było szorstkie w dotyku. Czasami te krostki łączyły się w takie czerwone plamy a niektóre krostki miały małe białe czubki. Lekarz stwierdził że to był trądzik niemowlęcy. Nic nie kazał mi z tym robić. Miałam nie zmieniać diety - jeść wszystko i tylko obserwować. No i samo przeszło :)

Matik jak na moje oko to właśnie ten trądzik. Kilka dziewczyn wiem ze tez o tym mówiło. Moją opinię i Margo juz znasz. Dziewczyny pewnie kąpią teraz i zjawią się troszkę później to się wypowiedzą.

Matik bo jak te krostki znikają to skóra jeszcze przez jakiś czas jest szorstka. Moja nie miała żadnej alergii ani skazy. Skończyło się na trądziku. Na szczęście po tych kilku tygodniach jak pryszczaty nastolatek - moja niunia ma już ładną cerę :)

reklama
Do góry