reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Oatqatnie przestały działać. Zreszta i tak slabo dzialaly. Zaraz ma przyjechać jakas kroplowka. Wstac z łóżka to bylo wyzwanie. I jeszcze mleko odciągnąć. Masakra. Nawet jak siku robilam to bolalo. Jak dobrze pójdzie to jutro do domu.

reklama
Babydust obejrzałam tylko kawałek dalej już nie jestem w stanie :(
ja to wkleilam dlatego ze kiedys sama cos glupiego zrobilam :/ bylam z synem na jakis zakupach i jezdzilam autem z klima wiec nie czulam ze jest tak goraco , spotkalam kolezanke wysiadlam z samochodu zeby z nia pogadac i wychodzac wylaczylam silnik, syn zostal w aucie bo spal i nie chcialam go ruszac , stalam obok auta i gadalam az uslyszlaam placz syna - nie wiem to doslownie bylo 3-4 min a on juz byl caly czerwony i zlany potem :( nie wyobrazam sobie gdyby tak dziecko zostalo na dluzej :( :( :(

natasza faktycznie ciekawie :)

Mila fajnie ze lekarka sie przejela :) ja tez pomyslalam o bakteriach w moczu - przeciez jak my mamy zapalenie pecherza to boli non stop :/ oby to bylo to i po leczeniu bedzie po sprawie :)

Sataga a skad u ciebie ropien :szok: od czego sie zrobil ??

my zaraz na festyn szklny - swoja droga bezsensowny termin bo duzo ludzi przeciez wyjechalo na dlugi weekend a potem jedziemy do zoo :)

ja to wkleilam dlatego ze kiedys sama cos glupiego zrobilam :/ bylam z synem na jakis zakupach i jezdzilam autem z klima wiec nie czulam ze jest tak goraco , spotkalam kolezanke wysiadlam z samochodu zeby z nia pogadac i wychodzac wylaczylam silnik, syn zostal w aucie bo spal i nie chcialam go ruszac , stalam obok auta i gadalam az uslyszlaam placz syna - nie wiem to doslownie bylo 3-4 min a on juz byl caly czerwony i zlany potem :( nie wyobrazam sobie gdyby tak dziecko zostalo na dluzej :( :( :(

natasza faktycznie ciekawie :)

Mila fajnie ze lekarka sie przejela :) ja tez pomyslalam o bakteriach w moczu - przeciez jak my mamy zapalenie pecherza to boli non stop :/ oby to bylo to i po leczeniu bedzie po sprawie :)

Sataga a skad u ciebie ropien :szok: od czego sie zrobil ??

my zaraz na festyn szklny - swoja droga bezsensowny termin bo duzo ludzi przeciez wyjechalo na dlugi weekend a potem jedziemy do zoo :)

To był jakiś skręt sieci :/ bardzo rzadkie podobno. Nawet w google mało informacji :)

Melduje, ze żyjemy. Troche kacowo bo piłam winko i troche cytrynówki. Mloda nakarmiłam o 21 i spała do 7.30!!! Rano mm a z cycków wylałam. Jestesmy na złocie pazdziernikowek, jest 12 par z dzieciakami w wieku mojej Viki. Mloda przeszczęśliwa, ze tyle dzieci. W zeszłym roku w sierpniu byłyśmy w Szczyrku ale ja byłam w ciazy i złe sie czułam takze mało skorzystałam ze spotkania.

Podczytalam na szybko i Sataga zdrowka Ci życzę i szybko dochodz do siebie!!

reklama
Marela ja Viktorii za uchem wyciągnęłam kleszcza pare dni temu, jakie nerwy miałam to szok! Pozniej po mnie dwa razy łaził kleszcz i to taki mega malutki jak ziarenko piasku prawie!

Do góry