reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Czesc dziewczynki!
Ja tylko tak pobieznie bo na raty czytam i czasu jak na lekarstwo...

Sataga strasznie Wam wspolczuje!!!! Biedna malutka sie nameczy :( mam nadzieje ze w szpitalu szybko pomoga!!

Aga moja ma identyczne krostki a jest na mleku dla alergikow wiec ja obstawiam tradzik ;)

Aniaa, Aga pies lepiej w zasadzie juz calkiem sprawny :) Obylo sie bez weta. Maly musial mu cos zrobic :/

Anemonne znam to doskonale. Przy pierwszym mielusmy mefa kryzys. Zycie odwrocone do gory nogami. Masakra!!!
Teraz przy drugim moge dopiero powiedziec ze jest spoko. Dogadujemy sie,choc wiadomo sa czasem spiny,jest seks,jest bliskosc,jest inaczej.

Lei przy dwojce takich maluchow po prostu musisz muwc czas dla siebie zeby nie zwariowac!!

Babydust jaka malizna :)

Zdrowka dla chorowitkow!!

A ja sie wkurzylam bo dostalam wizyte do pediatry w zwiazku z ta skaza jak bede na wakacjach :/ nawet telefonu nie podali zeby przelozyc i musze im w poniedzialek list wyslac... a ciekawe kiedy mnie beda naprawiac... chyba musze tam pojechac bo przed wyjazdem chce miec to zrobione!!

Chyba oficjalnie moge powiedziec ze mam pogidowa depreche :( w tym tyg bylysmy raz na spacerze!!! A tak to leje i wieje :( kur... polowa maja!!!!!

reklama
Dobry :)
Anemonne mam nadzieje ze jakos sie ułoży z M ... [emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️.

Moj tez przepracowany niby wraca , jak sie pójdę wieczorem dokładnie umyć nie na szybkiego to marudzi ze ile ja tam siedze :p
Tak juz to jest z facetami ...
Jak ma wstawac w nocy jak ma wolne to tez oczami przekręca ... Ale takie zycie hehe i tak mamy szczęście z Kubusiem ze on taki spokojny ...

Marlea widziałam to zdjęcie na Fb ( zapisałam bo chciałam wam wkleić , ale czasu nie mialam - ogród ) tez sie uśmiałam jak to widziałam hehe

Babydust kciuki za szwagierkę [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Doczytałam ze urodziła :)
Gratki

Szaj Kubus od 3 dni tez sie pręży , spac spokojnie nie moze ... Trzeba przetrwać ten okres ... [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Pat mam nadzieje ze u Ciebie tez sie polepszy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Początki sa zawsze trudne ... Ale damy wszystkie rade :)

Sataga ojej :( mam nadzieje ze szybko sie polepszy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️.

Olusia miłego dnia :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Aga Kubus tez miał takie krostki , ale juz mu zeszły - pediatra mówił ze to normalne ...

My też na dzialce :)

Załączniki

• 1431776225167.jpg
    1431776225167.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 56
  • 1431776246425.jpg
    1431776246425.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 54
Jeju ja już nawet nie próbuje was doczytać tylko tak pobieżnie.
Sataga a dzidzi Twoje gorączkę miało, albo coś, po czym poznałaś, że coś nie tak z tymi kupkami, zielone były? Bo moja też takie wodniste raczej robi, i z reguły też są takie jakby brudziła przy purkach, a takie większe może dwie, trzy dziennie, w nocy praktycznie wogóle, ale po za tym nic jej nie dolega, tylko płaczliwa się zrobiła syrasznie, wczoraj cały dzień płakała nie chciała sama spać, jak ją tylko odłożyłam to się budziła i zaczynała płakać a właściwie drzeć się. Dziś niby lepiej ale też nie super.

U nas właśnie nic oprocz tych kup nie ma. Ani gorączki ani wymiotów ani jak widać infekcji. Kupki też mielismy raczej wodniste i takie po bakach ale teraz to jej sie leje z tyłka sama woda ze sluzem. Juz przynajmniej nie taka spieniona i gazów ma mniej. Ale u nas to wtedy kiedy aktywna to było co 5-10 minut.

Babydust gratki dla szwagierki, ale maluteńka.
Lei ale masz faceta, gdzieś ty go znalazła?!
Sataga oby szybko sie małej dupka zagoiła i przeszło to co dolega, oby to nie ta alergia.
Annemone mam nadzieje ze to przejściowe i wasze relacje sie poprawia
Aga mi pediatra powiedział ze kawe moge ale poczekać potem 2 godz z karmieniem

Sataga zdrowka . To macie kurde:/
Moj tez mial takie spienione kupki ale przeszlo jak mleko odstawilam. A dzis wypilam inke z mlekiem taka 3w1 choc mialam czekac jeszcze kilka dni.

Natasza super sobie spi na dzialeczce... :tak:

sataga
dobrze ze wyniki dobre! a zostajecie w szpitalu czy wracacie do domu?:tak: zdrowka!!

Tabasia to u nas lepsza pogoda niz u ciebie...! dzis piekna sloneczko i cieplo jest ;-)a nie mozesz tak podjechac tylko list wysylac musisz?

Karina oby kolki szybko malemu przeszly! ;-)

Aga ja pije bawarke, inki czy kawy nie lubie...;-)

reklama
Do góry