Dziewczyny, wczesniej pytalam was o podgrzewacze. Wiec kupilam z firmy baby ono i jest rewelacyjny. Przedewszystkim ma termostat i utrzymuje stala temperature wody, wiec caly czas mam gotowa ciepla wode. Dosypuje tylko mleka i juz. Mala moja straszny glodomorek z niej i jedzonko musi byc na juz , teraz haha. Jak najbardziej polecam tym mamom ktore jeszcze nie maja podgrzewacza. I cena nie jest dobijajaca. Pozdrawiam.
reklama
Oltoma jak ze szczepionkami u mnie to się dowiem we wtorek bo mamy iść
Trzymam kciuki żeby sie ten pepek zagoil ladnie
Marela to przez ile czasu zrezygnowałas z nabiału ?
Ja nie próbowałam żadnych cytrusów oprócz odrobiny soku z cytryny
Natasza hmm to może u mojej to też nie to... Ale w takim razie czemu słabnie jak odstawilam mleko
Trzymam kciuki żeby sie ten pepek zagoil ladnie
Marela to przez ile czasu zrezygnowałas z nabiału ?
Ja nie próbowałam żadnych cytrusów oprócz odrobiny soku z cytryny
Natasza hmm to może u mojej to też nie to... Ale w takim razie czemu słabnie jak odstawilam mleko
Natasza, a ile dałaś za Pentaxim?
109zł w aptece a w przychodni kosztuje 140zł
Hej.
Mój ma takie same czerwone na polikach kilka ma białe czubki, jak się urodził to miał takie na brodzie i nosie i mówili że to od moich hormonów. A to na policzkach to się zaognia po karmieniu więc myślę że to połączenie jakby tego z potówkami.
Ola dobrze że to nic poważnego u małego.
My uruchomiliśmy chustę, jak mały śpiący to śpi od razu w niej ale jak ma fazę na oglądanie to długo nie wytrzyma, może się przyzwyczai.
Oltoma można acerolę wcinać. Co najwyżej obserwuj czy mały nie ma uczulenia na składnik roślinny (acerolę i różę) ale mało prawdopodobne.
Ja mam podgrzewacz z canpola ale jeszcze nie używaliśmy czeka na słoiczki i inne dania.
A co do braków w hurtowniach to jeszcze Bebilonu pepti nie ma bo fabryka się spaliła. Coś się ma na początku maja pojawić.
Mój ma takie same czerwone na polikach kilka ma białe czubki, jak się urodził to miał takie na brodzie i nosie i mówili że to od moich hormonów. A to na policzkach to się zaognia po karmieniu więc myślę że to połączenie jakby tego z potówkami.
Ola dobrze że to nic poważnego u małego.
My uruchomiliśmy chustę, jak mały śpiący to śpi od razu w niej ale jak ma fazę na oglądanie to długo nie wytrzyma, może się przyzwyczai.
Oltoma można acerolę wcinać. Co najwyżej obserwuj czy mały nie ma uczulenia na składnik roślinny (acerolę i różę) ale mało prawdopodobne.
Ja mam podgrzewacz z canpola ale jeszcze nie używaliśmy czeka na słoiczki i inne dania.
A co do braków w hurtowniach to jeszcze Bebilonu pepti nie ma bo fabryka się spaliła. Coś się ma na początku maja pojawić.
Aga może to tylko taka sugestia że od mleka? U nas to wygląda tak..jest wysyp czerwone za dwa dni zasychają i znikają i pojawiają się nowe a ja mleko piję codziennie w kawie
Doli ja dowaliłam Adasiowi w sobotę sosem czosnkowym i myślałam że może będzie pluł mlekiem ale nieee ciamkał ze smakiem w ciąży jadłam więc zna smak
Doli ja dowaliłam Adasiowi w sobotę sosem czosnkowym i myślałam że może będzie pluł mlekiem ale nieee ciamkał ze smakiem w ciąży jadłam więc zna smak
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Aga juz 3tyg ponad i dopiero teraz buzka dochodzi do ladu. Takie biale pojeduncze tez mu wyskakuja ale dzien max dwa i gina.
Natasza a ta szczepionka to 6w1 czy 5w1?
Natasza a ta szczepionka to 6w1 czy 5w1?
reklama