reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Marela i Doli, ja też tak mam ze starszą, staram się jak mogę, żeby choć chwilę jej poświęcić, ale nie ma kiedy, a
jak mam chwilę to chciałabym odpocząć. Dobrze że tetaz pogoda to Roksi z dzieciakami goni po podwórku, przynajmniej nie odczuwa tak tego braku czasu dla niej.

Doli współczuję oparzenia :( widzę że jednak ciągniesz. pamiętaj połowa mleczka jest w cycach a druga połowa w głowie. a może spróbuj sciągać pokarm w czasie karmienia? ja dziś rano próbowałam odciągnąć, bo jutro potrzebuję wyjść na dłużej z domu i ledwo 30ml mi się udało. a teraz karmiłam małego i przystawiłam laktator do drugiej piersi i normalnie zaczęło lecieć jak z kranu :o w 2 minuty 50ml miałam :) może u Ciebie też taka metoda zadziała.

natasza, Adaś śliczny!

jejciu mnie Laura też strasznie denerwowała jak tylko wróciłam ze szpitala. cały czas sobie powtarzałam, że ona jest jeszcze malutka i nie robi mi na złość tylko nie radzi sobie z nową sytuacją, ale jednak nerwy mi puszczały i nie raz się na nią wydarłam. teraz już jest lepiej. na szczęście jest moja mama i się nią dużo zajmuje. ale jak pojedzie to ne wiem jak dam radę sama z dwójeczką :/

spalam pol dnia , chyba mnie wczoraj jednak przewialo na tej dzialce i zrobilo mi sie zapalenie piersi :( po poludniu doszla dosyc wysoka goraczka :( dobrze ze malutka wspopracowala
obkladam sie kapusta i lykam przeciwgoraczkowe jak do jutra nie przejdzie to pojde po antybiotyk do lekarza :(
a jutro na usg bioderek mialam jechac z Basia ale z taka goraczka to raczej nie wsiade do auta :(

Doli widze ze ty tez mialas "swietny" dzien :( :( wspolczuje tego oparzenia bo bedzie cie bolec kilka dni :(

Natasza ty masz taka piekna pogode :szok: u nas 14 stopni i lalo przez pol dnia :( teraz sie wypogodzilo
ale Basia wczoraj tez bez czapki byla choc w spiworku ma kaptur wiec jakby jednak byla ;P

Babydust współczuje..bo wiem jak się czujesz..niby ciepło a jednak jeszcze trzeba bardzo uważać. . zdrówka życzę!!

Doli a widzisz !! Dobre nastawienie i bez stresu!:)
Myla ciekawe jak u Ciebie..jak chustonoszenie??
Ja się umówiłam na kurs ale terminy wolne dopiero na 18 maja..ale lepsze to niż nic :)

Natasza no nie chwalę bo noc przed nami i pewnie znowu będą jakieś atrakcje...

A poza tym Gdzie dziewczyny które urodziły już dawno? Amisia, anemone, Joanna????

reklama
Ja wychodzę wieczorem ok 19 ze starsza na godzinke na spacer, wtedy jestem 100% dla niej. A tak to zawsze znajdę chwile zeby poukładać klocki czy sie powygłupiać chwile. Choc cierpliwości mi brak, dzis triche pokrzyczalam na nia jak mendzila..ogolnie czesto krzyczę na nia i o to mam do siebie pretensje bo ona dopiero 1,5 roku skończyła 3 dni temu :-(

Mojego jeszcze nie ma, jest u kumpla. Ja miałam wolne w weekend to on tez ma prawo ;-)

Do góry