reklama
Doli o matko! ! Jak nie urok to.. :-/
Pewnie że nastawienie najważniejse
jak będziesz się stresować to nic z tego nie wyjdzie więc głowa do góry i niczym się nie przejmuj jak cycoszki pyste mm i na następne karmienie się napełnia 
A my spacerujemy
Pewnie że nastawienie najważniejse
A my spacerujemy
Załączniki
Kuklaki
Fanka BB :)
U mnie nie wiem położna była raz i nic nie mówiła o kolejnych wizytach. Owszem dała tel. do siebie i mówiła, że mogę dzwonić jak coś bedę chciała się doqiedzieć. Ważenia, mierzenia nie było. Posprawdzała małej buzie, piersi, brzuszek, pępek, pupe, mi krocze obejrzała, przeprowadziła wywiad o karmienie, kupki, itp poinformowała o lekarzach, pielęgniarkach.I tyle. Ale w środe mam wiz u neonatologa to może ją zważy. Bo aż sama się zastanawiam czy ona się najada przez to cmokanie. Nie wiem próbuje innych pozycji, ale w każdej cmoka, :-( :-\
Tutaj polozna nie przychodzi wogole. Lekarza zesmy wzieli prywatnie, przyszedl raz a teraz tylko moj dzwoni powiedziec ile wazy mala, na szczescie dostalismy wage wiec sobie sprawdzamy.
Doli cyckow nie wolno chyba chwalic tak jak dzieci :/
dzisiaj sie obudzilam z bolacym cycemkawalek piersi boli przy dotyku bardzo ale nie jest czerwona ani nie wyczuwam guzka w tym miejscu :/ nie wiem co to
przystawiam mala do piersi jak najczesciej ale ona szybko przy tym cycku zasypia bo nie leci za duzo i musi duzo sily w ssanie wlozyc :/
nie wiem czy zmiana stanika ma tu wplyw czy moze wczoraj na dzialce podczas karmienia przewialam czy co ??
ech jak nie urok to sraczka
ja mam ostatnia wizyte poloznej w srode w sumie nie jest to potrzebne mi ale w zwiazku z tym ze malej lekarz jeszcze nie ogladal od wyjscia ze szpitala to juz wole zeby polozna ja ogladala
Tabasia a wy w koncu mieliscie juz ta wizyte u lekarza ?
Kuklaki jak wyjdziesz wczesniej to co na to tesciowa ? hihijakie sa "konsekwencje" ;P nie przestrzegania tych 40 dni ??
Anulka twoj maz przeszedl wszystkich z tym tekstemno ale chcial dla ciebie dobrze hahaha
A moze, przewialo ci tego cyca, nie wiem co to ale mama kazala uwazac na to.
Kuklaki
Dzień z dziećmi, czyli wylany wrzątek na dłoń, ból niesamowity, jestem na prochach...
Starszy też łapę sparzyl, na szczęście nic nie ma, prócz krzyku zero śladu, nieco
Niech dalej wkłada łapy pod wszystko..
Młodszy dostał cyca o 10.40 i spał 2 godz, robię wszystko co radzicie i działa albo to kwestia nastawienia albo nie wiem. W łóżeczku ma poduchę kojec i śpi otoczony nim ze smokiem w buzi! Teraz je, z 1 piersi jak radzicie do oporu, nerwa ma to wtedy smok...
Nie chce mówić że jest lepiej...
Doli cos ty narobila, o kurde. Oby szybko zeszlo.
Ciekawe jak tam ostatnia kwietniowka Katla? Rodzi czy jak.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Moj M nawet dnia wolnego w pracy nie wzial jeszcze takze na tygodniu dajemy rade. Tylko on na szczescie konczy najpozniej ok 15. Z mlodym daje rade gorzej ze starszym. Malo mu poswircam czasu i trudno mi uwierzyc bo dla niego bylam Gotowa wszystko zrobic, teraz tez go kocham i jestem ale mnie denerwuje i mam mega wyrzuty. Praktycznie nim zajmuje sie M.
U mnie polozna przychodzi co tydzien. Nawet nie pyta czy ja chce. Na drugiej wizycie z pediatra. Ale przychodzi popatrzy i tyle. Jak chcesz sie zwazyc to trzeba do przychodni.
Doli wspolczuje:/ ja w ciazy ciagle łapy parzylam.
Od dzis moj starszak dluzej w przedszkolu. Tzn. od dzis w koncu jego grupa nie spi. Cisza spokoj
a i dla niego lepiej bo tak to by sie sam soba zajmowal albo tv.
Natasza daj troche tego slonca. Ja dzis odpuscilam spacer bo wieje i wydawalo mi sie ze zimno. Do tego robaczek usnal ok 11 jak obiad robilam. I tal spi z przerwami 10 min na cyca. Szkoda mi go juz teraz rozbudzac.A w cale nie jest tak zimno jak mi sie wydawalo.
U mnie polozna przychodzi co tydzien. Nawet nie pyta czy ja chce. Na drugiej wizycie z pediatra. Ale przychodzi popatrzy i tyle. Jak chcesz sie zwazyc to trzeba do przychodni.
Doli wspolczuje:/ ja w ciazy ciagle łapy parzylam.
Od dzis moj starszak dluzej w przedszkolu. Tzn. od dzis w koncu jego grupa nie spi. Cisza spokoj
Natasza daj troche tego slonca. Ja dzis odpuscilam spacer bo wieje i wydawalo mi sie ze zimno. Do tego robaczek usnal ok 11 jak obiad robilam. I tal spi z przerwami 10 min na cyca. Szkoda mi go juz teraz rozbudzac.A w cale nie jest tak zimno jak mi sie wydawalo.
Kuźwa wcieło mi posta bo rozładował mi się tel i zapomnisłam co miałam napisać komu :-/
U nas położna na nfz 6razy do końca 2 mc i ja jestem bardzo zadowolona bo dzięki niej karmimy się cycem
Tak Doli bez czapy bo to gorący chłopak
jego w wózku parzy 
Milia pytasz o to ubranko co ma na sobie to pajac taki z pluszu czy flauszu czy jak to tam brzmi
U nas położna na nfz 6razy do końca 2 mc i ja jestem bardzo zadowolona bo dzięki niej karmimy się cycem
Tak Doli bez czapy bo to gorący chłopak
Milia pytasz o to ubranko co ma na sobie to pajac taki z pluszu czy flauszu czy jak to tam brzmi
reklama
Anulka90
Natasza to moja teściowa wydziedziczyła by mnie już za tą czapkę