reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

mnie tez klulo zaraz po karmieniu :( to nawet bylo bolesne
ale teraz juz nie kluje za to mam mrowienie jak mina 2 godziny od ostatniego karmienia ;) faktycznie czasami mleko samo wtedy leci ;)

reklama
Katla gratulacje!!! :)

Asia wro no mleko ci cieknie na samą myśl :D

Olusia a czosnkiem mleko nie będzie pachnieć? Żeby jadły dalej maluchy...
Może kup huśtawkę? Z wibracjami coś??

Doli tez sie nad tym zastanawialam..wiec chyba odpuszcze ten czosnek..chociaz najlepszy antybiotyk.. alr moge karmic?

Natasza jadlam czosnek kiedy moglam juz jesc.. ja lubie czosnek... mam nadzieje ze ominie mnie antybiotyk.. pewnie badania mi tez wyjda nie wiarygodne... no coz.. zobaczymy

Dzieki dziewczyny ;-)

Doberek!
Katla, wielkie gratulacje!!!!!!!

Doli, współczuję serdecznie.... Nie dość, że z samym kp masz problem to jeszcze i to oparzenie... Zdrówka i wytrwałości!!!!

Babydust, Ty też się biedna masz... Zdrówka życzę! Oby obeszło się bez antybiotyku!!!! Szkoda, że wizyta bioderkowa przepadnie... A może rano cudowne uzdrowienie&&&&&&&

A ja mam jakiś zanik laktacji:-( cycki wysuszone... Kazałam swojemu biszkopty i karmi kupić. A on ubaw po pachy. Je biszkopty i mówi "mam nadzieję,że ja mleka nie dostanę" A na karmi: Oj wy kobiety bo nazywa się KARMI to na karmienie pomoże?

reklama
Hejka :)
Katla gratuluje :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

To juz komplecik :p

Olusia, Babydust zdrówka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Doli mam nadzieje ze ręka szybko sie zagoi .. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

U nas dzis 26 stopni - ale pogoda nie wykorzystana :(
Emily w szpitalu ... Od dwóch dni nic nie chciała pic ...z jedzeniem tez problemy robiła .. Teraz leży pod kroplówką i na antybiotykach dożylnych ...

U niej zawsze problem jest zeby żyłę trafić ... 4 razy była kłuta .. Az na głowę jej założyli weflon ...

Jutro bede wiedzieć co jest za diagnoza bo rentgena płuc zrobili i cos tam było ...

Emily :
ImageUploadedByForum BabyBoom1430767756.168434.jpg

I Kubus na nowym bujaczku :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1430767793.635377.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430767756.168434.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430767756.168434.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 60
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1430767793.635377.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430767793.635377.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 65
Do góry