reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Muminku mnie bolalo okolo 2 tyg ale nie mialam az takich obrazen. Do dzis jeszcze uwazam bo jak zle wstane to troche pociagnie.

A ja znowu z innym pytaniem... od kilku dni mam sluz jak na dni plodne? Czy to jakis kolejny etap?? Ma lub miala ktoras z was cos takiego??

reklama
Hej Dziewczyny!
My dziś rodzinnie i czasu nie ma, Współczuje nocek, u nas dziś ok, tzn Mały śpi ze mną, i jak chce jeśc, to cyca wyciągam, przysypiam w międzyczasie i git ;-)

Doli, będziecie zadowoleni z Sianożęt, super tam jest:-) mogę namiary na kwaterkę podac w razie czego.
a jutro jedziemy do Warszawy do przyjaciół, więc nie będzie mnie przez chwilkę. Odpocznijcie!

Tabasia tobie juz polog powinien sie skonczyc bo mala ma prawie 6 tyg
moze u ciebie faktycznie dni plodne i za 2 tyg dostaniesz @ jak ja dostawalam zawsze :/

Marela hahaha jak mi sie starsza corka urodzila moja siostra wziela wozek na spacer i oddala mi go po 2 godz i powiedziala ze nigdy wiecej :-D:-D bo jej nudno bylo :-D teraz od czasu do czasu zabiera nasze do siebie nawet na noc
a jak za duzo gadaja to gramy w krola ciszy - czyli ten kto pierwszy sie odezwie to przegrywa :) DZIALA :)
a co do zostawania sam na sam z malzem - hmmm od tego zaczely sie nasze kryzysy malzenskie , praktycznie zycie krecilo sie wokol pracy i dzieci a potem dzieci zaczely chodzic same na podworko i same sie ogarniac albo wyjezdzac do dziadkow a my w domu sami nie wiedzielismy co ze soba robic. konczylo sie na ogladaniu TV albo kazde z nas siedzialo przed swoim kompem i tyle :( ale pozniej zaczelismy korzystac z tych wolnych dni a nawet wyjezdzac samemu na kilkudniowe zagraniczne wypady zostawiajac dzieci pod dobra opieka :) podzialalo :)

My dzisiaj pol dnia przesiedzielismy u moich rodzicow i malutka przespala wiele godzin, potem najadla sie i gapila w sufit przez nastepne 2 godz - ogolnie mega czad bo nie mialknela nawet przez chwile :) wychodzi na to ze w gosci mozemy jezdzic :)

Ostatnia edycja:
Doli, moja usnela elegancko po 18 wykapana juz. Ja taka zadowolona pisze do M ze Niunia spi, moja mama zadzwoniła mowie niunia śpi. I co? Budzi się co 10 min z płaczem i musze lulac

Ciekawe jaka nas nocka czeka.
Dzis super je co 4h,aktywna,drzemka i tak w kolko ;) ale jak aktywna to sie nudzi i brzeczy wiec biore na rece i zwiedzamy :)
Za godzine kapiemy,miedzy 8-9 butla i do spania. Przynajmniej taki plan :D

Babydust tak wlasnie pomyslalam o plodnych... nie pamietam kiedy okres dostalam po pierwszym.

Zalamalam sie. Wlasnie ogladalam fotki z sesji. Wygladam jak wielka napompowana kula :( :( :( i ten brzuch...opona!!!!!!! Fuj :(

Muminku mnie bolalo okolo 2 tyg ale nie mialam az takich obrazen. Do dzis jeszcze uwazam bo jak zle wstane to troche pociagnie.

A ja znowu z innym pytaniem... od kilku dni mam sluz jak na dni plodne? Czy to jakis kolejny etap?? Ma lub miala ktoras z was cos takiego??

Tabasia, ja tak miałam, a zaraz potem dostałam okres.

Byliśmy jednak na spacerze, bo pogoda się uspokoiła, dotleniłam się, a teraz przysypiam...

reklama
Anulka bo dzieci się na głos nie chwali hehehe

Mój zeżarł i śpi, oczywiście był lament ze łóżeczko ale 3 minuty i cisza, pielucha w okół głowy, smok bo cycac mu się chce,a jeść już nie i też histeria przy cycku ze leci -_- ..

Ja kapie jutro :p

Do góry