reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli mam te smoki o roznym przeplywie i sa genialne!! Z tamtych jedynek jakos zle lecialo i dzidz sie denerwowal...

Babydust szczepia ale trzeba sie umowic gdzies przy szpitalu,kolejki tygodniowe a my przegapilismy,pozniej zapomnielismy i tak zlecialo. Mlodej chyba nie bede szczepic. I tak w szkole dostana ta szczepionke.

Anulka, my też lecimy na Hipp, w szpitalu także dzieci były nim karmione. Na razie zero zaobserwowanych problemów, bólu brzuszka nie doswiadczylysmy jeszcze :-)

Anulka u nas nie ma a chetnie bym takie organiczne podawala...

Ja dzis leze i pachne hahaha nic mi sie nie chce robic,nawet obiadu... m dzis szybko konczy wiec cos moze upichci ;)

Anulka ja te je polecam. Moja córcia do tej pory pije. Tylko ja jej daje PRE bo te późniejsze źle sie mieszały.

Mmm jak pachnie! Oby wyszły pyszne!! :happy:

Lei ty szczuplaku nie kus slodyczami :(
ja zaraz do mamy jade i ciasto mam kupione - mam nadzieje ze duzo nie zjem :-D

U nas 10 stopni a teście czy na działkę przyjedziemy do nich bo siedzą sami. No chyba powaliło. Domek letniskowy, wieje, zimno, bez kibla ( wychodek tylko do którego mam obrzydzenie)
I ja mam z dziećmi się bujać bo przecież oni już odbebnili wizytę u nas 2 tyg temu, a kolejna pewnie za rok.

Tylko się wkurzyłam

reklama
Haha widzę że jak jakaś akcja to hurtowo u większej ilości :) bo my dziś w nocy też kupę mieliśmy na plecach! i o 4 rano szybka akcja :)

Doli teściowie bez wyobraźni..brak komentarza:-/

Ja też dziś rano karmiłam na leżąco ale ciężko nam to idzie.. A ssak dzisiaj po 20 min z kazdej ale muszę go kłaść na cebuszce bo na rękach to max 10 min

My idziemy dziś do znajomych :)

Olusia jak było na imprezie? Zadowolona?:)

Matko nasza co tak walczysz? Brzuszek? Czy coś innego? Masakra..cały czas tak macie?

Do góry