reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej,
Dziś w nocy karmiłam na leżąco! Udało się, ale przysnęłam i łóżko zalane bo młody puścił cycka ehhhh :p

Za to zarlo o 22, 1.15, 2.20,5.30 i o 8
Apetyt mu rośnie bo zjada znowu dwa, a ja mam taki ból sutow że szok:( on to źle łapie i początek to horror

No i wymusza już na rączki :/ walczę z tym ale nie wiem ile dam radę ...

Pogoda jak zwykle do dupy... Na weekend majowy... :/

Asia moja też czasem się zlosci na baki, ale jak na rekach spokojna to moze bliskosci jej trzeba, moja tak czasem miala, i też byly noce ze stekala przez sen ale spala

Natasza niezłe zdjęcie :)

U nas kupki też żółte

Z tymi szczepionkami dodatkowymi to nam dr mowila ze jak się nawet zdarzy ze zachoruje dziecko to przebieg choroby jest lżejszy niż u dzieci nie szczepionych

A ja dziś w szoku, Majka zjadła przed kąpielą po kąpieli dojadla zasnela koło 22.30 i spala do po 5. ;) jak się sama obudzilam przed 5. To aż wstalam zobaczyc czy nic się nie dzieje a ona spokojnie spala ;) po 5. Wstala zjadła i znów spać poszla ;)

Hej. U nas jednak nicka cudowna. W miare sie wyspalam :)
Postekala i poplakala troche a pozniej juz luz i karmienie o 1 i o 5 :)

Doli bede wdzieczna za opinie o bebilon comfort bo wiem ze starszego mialas na tym mleczku...

Babydust to super nocka!! :)

U nas wit k w zastrzyku po urodzeniu a tak to tylko d.

Aaa przypomnialam sobie ze na gruzlice nie szczepilam.

Tabasia comfort był super, bo kupki fajne :D zero boleści brzucha itp. Jedyne co to smok z większą dziurą bo on jest gestszy ( ja używam smoków nr 2 w tt)

.U nas wit k w zastrzyku po urodzeniu a tak to tylko d.

Aaa przypomnialam sobie ze na gruzlice nie szczepilam.
no wlasnie z ta witk tak mialam ze starszymi nie wiem czemu zmienili pozniej
a gruzlicy chyba nie szczepia na zachodzie ? moja bratanica na pewno nie byla szczepiona w DE

reklama
Do góry