Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Natasza super fotka! ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doli, zazdraszczam... ;-)Ja po ur. Straciłam 4 kg :/ ale z dnia na dzień leci waga w dół, jeszcze 2 kg do wagi z przed ciąży... Muszę tylko opanować się z jedzeniem bo zaraz przytyje z tego..
no ja też ze względu na moją przedszkolaczkę będę szczepić na więcej rzeczy niż obowiązkowe... ale jeszcze nie wiem, czy na 6 czy na 5.Jeszcze pytanko – jak szczepicie? Ja chciałam 5 w 1 + rota. Córki nie szczepiłam na rota, ale właśnie ze względu na nią i jej przedszkole chciałam Wojtusia zaszczepić, ale teraz już sama nie wiem. Pakować tyle tego w to malutkie ciałko?
Miłego dnia :-)
Katla, będziesz majówką ?Ja już po wizycieMuszę uzbroić się w cierpliwość i czekać. W czwartek mam przyjść na usg i ktg a jak do poniedziałku nic się nie będzie działo mam się zgłosić do szpitala.
Mam nadzieję, że szybko do Was dołącze i w końcu się rozpakuje![]()