reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

ja wiem ze w miekkich cyckach jest mleko po tym ze mala przystawiona do cyca polyka jedzonko :)
jak mala sie naje to puszcza cycka i po odbeknieciu nie ma mowy o tym zeby jej pozniej drugi cycek na "dobicie" podac jak pisza poradniki :) buzia zamknieta i koniec

Babydust u nas tak samo !! 5 minut ssania buzia zamknieta i koniec jedzenia :-/ przy dobrych wiatrach possie 10minut i to samo.. Czasem po cyckowaniu doje z butli od 20-40 i wypluwa więc coś tam się najada

Dziewczyny jak włączacie cudowną muzykę od Aylin to jak maluch zaśnie to po jakim czasie wyłączacie?

reklama
Milia korzystaj z takich nocek przespanych :) super że Małgosia tak śpi i też bym nie budzi£a:) jak dziecko głodne to da znać ;) no chyba ze mało przybiera to wtedy inna sprawa..

Myla współczuje Ci !! Włącz małej odkurzacz powinno zadziałać..

Doli my też mamy kryzys trochę z karmieniem..muszę ściągać po karmieniach..i "dobijam" go butelką nie ma wyjścia bo przy jego ssaniu to za parę dni byłoby po karmieniu :-/ a to jednak wygodne :)

Mój też ulewa i dlatego między innymi śpi z nami bo co on stęknie lub wyda dziwny dzwięk ja była bym na baczność koło łóżeczka.. A czasem jak mu pójdzie to nawet nosem :(

Doli daje mu swoje bo muszę dużo ściągać aby nie stracić całkiem.. Ale jak nie mam to daje mm i się nie zastanawiam ważne że brzuszek pełny :)

Właśnie się karmiliśmy bo afera na całego :) i tak wygląda dziecko po 6 minutach jedzenia..

Załączniki

• 1430218146682.jpg
    1430218146682.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 67
Myla a brzuszek miękki ma ? Może kolka...spróbuj jej zrobić ciepły oklad i masaż, u nas pomaga

Nie mogę sprawdzic bo cały czas krYczy a JaK krzyczy to ma twrdy bo spina.
DSLAM jej kawałek czopka i zwaila mega kupe i zasnęła. SPI juz 2 h ja juz zadowolona myślę sobie teraz żadne a tu dzwoni telefon...teściowa ze stoi pod drzwiami:banghead::banghead:

I dupa ! Poszlam na zakupy kupilam bobotic i będzie dostawać przed jedzonkien,może zadziała.

Aylin dawaj muzę :D

Natasza no dobre określenie zarypanie od laktatora :D

Mój śpi po karmieniu 2 godz temu!! I teraz nie wiem czy najadł się czy śpi bo z głodu nie ma siły :p kiedyś takie coś usłyszałam przy starszym ze skoro śpi to z wycieńczenia bo powinien płakać :/

Myla jak nie urok to.... Współczuję nalotu..:/ może kładź dużo małą na brzuchu albo przykurczaj nóżki jej do brzucha często

reklama
Do góry