reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Dobijcie mnie. Proszę.
Mloda jadla co 2 h a co godzinę kupa. Starsza spala ze mną i gadala przez sen
a od 4.30 mnie czysci i co 10 minut do wc biegam

reklama
Karina ale super ten misiek ;)

Doli widzę ze ci nieźle w głowę weszły te dwie czapki :D

U nas też octenisept i pepek odpadł po tyg. I tylko resztki zostały a po paru dniach był już ładny

Asia ja póki szwy miałam to też bolało nie lazilam aż tak jak ściągnięte to też bolało po dłuższym staniu czy chodzeniu, w międzyczasie przebił mi się jeden ze środka szew polozna mi go wyjela w poniedziałek ubiegły, ja już teraz ponad 3 tyg po porodzie a po całym dniu to jeszcze wieczorem mnie tam lekko boli

Ladne te wasze wagi, ja mam nadzieję se moja w tym tyg 4 kg dobije jej w środę będziemy u pediatry na wizycie

Ojej Aylin współczuję zdrowka życzę u ciebie to co chwila coś...

A moja dziś w nocy obudzila sie o 12. Na karmienie a potem spala do 5. Szok normalnie :)
Za to wtedy już się trochę krecila zanim znów miala pójść spać ;)

Aylin zdrowka!!

ChciLam chwilkę dospać i sie dopiero obudziłam. Cycki mi rozsadzi i przegapiłam ten bazarek na ktory tak bardzo chciałam isc :no:

Czy mamy tu jakiegoś fana Chirurgow moze? :sorry:

uu Lei wyspanie cenniejsze niz bazarek :)
jak do Niemiec na wakacje bede jechac to poprosze cie o sprawdzenie bazarkow dla mnie hahaha ty taka obcykana w tym jestes :D chyba ze na innych landach sie nie znasz :p

Aylin wspolczuje nocki
u nas dzisiaj przynajmniej bylo w miare - o 2 i 4 jedzenie a potem dopiero o 8 rano :)
dzisiaj sprobujemy do kosciola pojsc z mala ciekawe jak dlugo wytrzyma :)

Jak Wy to robicie że się wysypiacie ?:o ja to ledwo na oczy widzę...
U nas tez octenisept ale pepuszek się słabo goi i zaczerwieniony jest i lekarz kazał obserwować czy zaczerwienienie nie idzie dalej -_- mój mały dzisiaj od 6 do teraz był aktywny z minutowymi przerwami na spanie :o noce i nas straszne nie są chociaż dłużej niż 4h spać mi się nie udało od porodu ale od 6 mały ma czas na marudzenie itp i koniec spania...

Aylin zdrowka !:*

Aylin zdrówka!

My wróciliśmy z parku, starszy wyszalany, młody przespał, zaraz karmienie...

U nas mega gorąco, ale bluza musi być bo wieje :/
Pat ja śpię twardym snem, jak ryczy to się budzę innej opcji nie mam

Anulka no 130 ... , od ponad tygodnia - 100 mu nie starczała .., jak mu smoczka dawałam to wariował mi :) rzucał sie na niego a jak nic nie leciało to nerwy były lol

Aylin a po czym czyści? Cos złego jadłaś? Zdrówka

Pat no moj M robi pierwsza warte w nocy ze moge 20/21 spac isc i wstaje koło 1/2 dopiero ... Ale ostatnio dupcie ma zapwietrzoną i sie meczy :(

reklama
U nas co drugi dzien sa warty ;-) mleczko ściągam przed snem, korki w uszy i śpię cała noc.

Tesciowa pojechała i bazarku nie było. Maz jej źle powiedział...takze nic nie straciłam ;-)

Jaka jestem głodna ciagle!!!

Do góry