reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Noo widzę wiecej hardkorow :-D Ja tez juz wczesniej pisałam, ze sie zastanawiam nad trzecim. Sama nie wiem, zobaczymy....moim marzeniem była trojka maluchów do 30...musiałabym w listopadzie zajść w ciąże...a nie chce mi sie na maxa!! :no:

Też myślałam o szybkim rodzenstwie dla małej ale jak pomyślę, że w tej chwili miałabym mieć rozbrykanego poltoraroczniaka i noworodka, to mi się słabo robi...No i w ogóle przeraza mnie bycie w ciąży i wychowywanie równoczesne małego dziecka...

Szaj u mnie lekko nie było (w ciazy) i pewnie nie bedzie heh, przynajmniej z poczatku..coz zobaczymy :tak: jak dam radę to pomyśle o 3 bo tez bym chciała znowu mała różnice.

Asiatipl nie łam się. Pierwsze 3 dni nie jest nic złego żeby dokarmić bo pokarm pojawia sie w 3, 4 dobie. Byle nie dokarmiać za duzo. Ja 2 razy tylko za pierwszym nie wiedzialam i dałam 35ml a nie powinnam tyle.

Ja musiałam dużo dokarmić bo młodej cukier spadł do 40. I po nocy z cyckiem w zębach tez jej dalam ile chciała. A potem ruszył nawal i teraz tylko się cyckujemy.

Ja chyba tez bym 3 chciała... Ale może za 3 lata. Zreszta najpierw mieszkanie musielibyśmy zmienić

Mój pierwsze 4 doby był tylko i wyłącznie na mm z butli a teraz się cyckujemy i wogóle nie je mm więc uważam że dokarmianie w szpitalu to nic złego. ..po co męczyć siebie i dziecko..

reklama
Anulka super!!! :)

Ja dzieki Muminkowi sciagnelam kilka apek i "baby sleep" jest super bo mozna ustawic czas i sie sama wylaczy :)

Do góry