reklama
mamusie na spacerkach pewnie my bylismy do poludnia, a jutro juz tez umowiona do kol. jestem p obiadku wiec tez spacer bedzie trzeba korzystac jak pogoda jest
Nasza tez troche marudzi, ale jak ja wzielam polozyam tak na brzuchu i cycku i siadlam w fotelu to sie uspokoila i przysypiac zaczela tak slodko lezala sobie jak ja odlozylam do lozeczka to nawet nie ruszyla sie mimo ze jeszcze do konca nie zasnela
Nasza tez troche marudzi, ale jak ja wzielam polozyam tak na brzuchu i cycku i siadlam w fotelu to sie uspokoila i przysypiac zaczela tak slodko lezala sobie jak ja odlozylam do lozeczka to nawet nie ruszyla sie mimo ze jeszcze do konca nie zasnela
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Mojego jak odłoże do łózeczka a jeszcze mocno nie zaśnie to od razu oczy jak 5zł i koniec spania
Hahaha jakbym o mojej czytala )
My zaraz butla,kapiel i do spania. Dzis tez na polku pol dnia
W niedziele mamy sesje. Jejku jak zaluje ze mam b.malo zdjec jak bylam w ciazy... niestety tempo zycia mamy szalone i jak juz jest wieczor to czlowiek pada na ryj. Ale teraz nadrobimy
Wiecie co waham sie z ta praca bo zastanawiam sie czy moze pod koniec roku nie trzasnac trzeciego
No nic jutro bede wszystko wiedziec. Powiem im jak sprawa wyglada... boze czy ja jeszcze potrafie mowic po angielsku bo od miesiaca z nikim duzo nie rozmawialam a jak juz to o kupach,zoltaczce i porodach )
Hahaha jakbym o mojej czytala )
)
moja tak samo
wow Tabasia juz pod koniec roku fajnie tak bo mala roznica wieku powoduje ze dzieciaki sie swietnie razem bawia nie od poczatku oczywiscie
Basia dzisiaj juz 3 raz usnela sama w lozeczku
No udało mi sie Was podczytać.
Gratuluję Renatce i Kifsi. Super, że macie już swoje dzieciaczki. Zdrowiejcie.
Oltoma jutro Twój dzień
Ja padam. Ale za to jak wszystko dobrze pójdzie jutro do domku.
Sutki mnie bolą, mała ciągle cyc, no a ja niestety jeszcze za mało w nich mam, w nocy już prawie się z£amałam i chciałam ją zanieść na dokarmienie, bo całą noc, z jednego cyca na drugi i 15 min przerwy, i znów. A ja ledwo się ruszam całe krocze boli, hemodupki bolą, ach te uroki.
Najgorsze, że mała nie chce jeść przez osłonki, a tak byłoby łatwiej, :-( Łudze sie, że lada chwila będę miała nawał i będzie łatwiej, może nie będzie tak boleć, albo jednak uda mi się wtedy przekonać ją do kapturków.
Gratuluję Renatce i Kifsi. Super, że macie już swoje dzieciaczki. Zdrowiejcie.
Oltoma jutro Twój dzień
Ja padam. Ale za to jak wszystko dobrze pójdzie jutro do domku.
Sutki mnie bolą, mała ciągle cyc, no a ja niestety jeszcze za mało w nich mam, w nocy już prawie się z£amałam i chciałam ją zanieść na dokarmienie, bo całą noc, z jednego cyca na drugi i 15 min przerwy, i znów. A ja ledwo się ruszam całe krocze boli, hemodupki bolą, ach te uroki.
Najgorsze, że mała nie chce jeść przez osłonki, a tak byłoby łatwiej, :-( Łudze sie, że lada chwila będę miała nawał i będzie łatwiej, może nie będzie tak boleć, albo jednak uda mi się wtedy przekonać ją do kapturków.
Asia wydaje mi się że jak teraz mała nie zaskoczy nakładek czy butli to później będzie gorzej ją przekonać..
Ja mimo nakładek na lewej piersi mam strupki i boli więc bez sobie nie wyobrażam:-/
Babydust wow super z tym łóżeczkiem
Ja mimo nakładek na lewej piersi mam strupki i boli więc bez sobie nie wyobrażam:-/
Babydust wow super z tym łóżeczkiem
reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Babydust a tsk sobie pomyslalsm ze skoro chcemy trojeczke i mialam ten moj "wymarzony" sn to nie ma co czekac bo latka leca... a jednsk czuje jakis niedosyt bycia w ciazy pomimo tych wszystkich boli i innych dolegliwosci a dwa ze wlasnie ta roznica bylaby fajna i dzieciaczki w jednym pokoju moglyby byc