reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Karina kup żurawinę i sok z żurawiny. I pij codziennie. Na kłopoty z bakteriami w moczu najlepszy sposób - aczkolwiek dość cierpki.

Właśnie wróciłam z piwa z koleżankami z grupy lokalnej zbb. Fajnie było. Drinki bez alko też są smaczne

reklama
Hej Karina na bakterie wlasnie furagina..
Ja ciagle latam do wc siku no jakas masakra podejrzewalabym ze zapalenie pecherza ale nie boli nie szczypie i duzo nie po kropelce jak przy zapaleniu. Juz to meczace pamietam w 9 miesiacu mialam przewalone jak w nocy z 15 razy do kibla wstawalam to juz na slepo szlam

Lei co to za durne mysli? Ja mam tez w sumie takie glupie mysli mysle ale odganiam od siebie te zle mysli konczy mi sie duphaston na szczes ie mam luteine lekarz gadal ze mam skonczyc opakowanie ale ja nie umiem ciagle patrze na papier czy sa plamienia... byle do 3 pazdziernika..... :(
Kota nie mam nie pomoge heh mojansiostra ma i jak lubie koty to strasznie mnie draznil typowo ten kot nie nawidze jak mi wskakiwal na blat gdy robilam jedzenie albo chodzil kolo gotujacego sie obiadu siostra nie ma na gaz a elektryczna kuchenke wiec go to nie odstraszalo jak pilnowalam malego to ciagle ten kot wskakiwal do lozeczka przez to powiedzialam sobie ze kota w domu nie chce lubie je ale u kogos.

Do chusty nie nosilam i nie mam zamiaru Zuza grzeczna w lozeczku byla a jak gdzies szlam to albo wozek albo nosidelko wygodniej bylo odstawic .... jak ktos uzywa i mu wygodnie to podziwiam

Karina nie zjadło ;) juz pisałam, ze po każdej literze znika mi klawiatura. Dlatego wpisuje pierwsze trzy, dodaje potem edytuje. Nie wiem dlaczego tak jest, ktoś ma pomysł??

hej no i leje u nas :angry:

Lei to może przesadź ją? mój też wagowo się trzymał w granicach ale był duży, bo na rok miał skończone 86 cm

Ann pracowałam kiedyś jako opiekunka u babki która miała kota i ten ich kot najbardziej lubił spać w szafce z ubrankami małego, w jego łóżeczku i wózku :p taka kolej rzeczy, ale mieli się obydwoje wspaniale ;-) ja nie przepadam za kotami, zwłaszcza jak mam świadomość, że chodza po żwirku, kupcają a potem wskakuja na pościel :-p

Myla nie forsuj się

Lei no co Ty! będzie ok

Olusia oby się to skończyło wraz z 1 trymestrem

reklama
Do góry