reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Pat gratuluje!! Matko jak Cię wymęczyli budulko:* ale najeażniejsze że już po i Wojtuś na świecie :) porobią mu badania ty chwile odpocznij i dadzą Ci Twojego ssaczka :) super!! Czekamy na fotki

reklama
Pat bidulko ... Gratulacje! Pokaz Wojtusia jak będziesz mogła.

No to teraz garsteczKa została.
Malutka dziś co 2 h na jedzonko się budziła więc trochę lepiej pospalam.
Nieqiwm co Robić żeby mi się udało ja odkładać. Ja wiem ze ma problem z adaptacja i ze jeszcze nie doszło do niej ze jest poza brzuchem ale ja nie mogę wiecznie jej trzymać na rekach!
Karmie ja ,przysypia,ptzebudzam z x razy żeby mieć pewność ze najedzona. Odkladam do lozeczka,nie zdaze wyjść z sypialni ,ryczy... Odkladam na łóżko obok siebie to SPI,jak wstane z łóżka to się budzi. Włącza się czujnik ruchu. Wtedy ryczy więc uspokoić ja tylko cycek. W rezultacie nie umiem określić co ile je bo potrafi fiagnac co 15 minut przez te próby ... Juz wczoraj się poryczalam przez to uwiazanie

Pat Gratuluje szkoda ze cie tak wymeczyli i malego
teraz odpocznij bo jak ci malego oddadza to juz nie bedziesz miala jak ;)
Niech malutek zdrowo sie chowa :)

Asia, tak szybko u Was wypisują? Dziś poród, w poniedziałek w domu? Super by było:)

Niby na 3 dobe po porodzie, ale wiem że to zależy jak się czuje mama i dzidzia, bo czasami liczą, że dzień porodu to 1 doba, 2, a dzień wypisu to 3. Przynajmniej tak było jak byłam z pierwszą, co prawda według ich wyliczeń wyszłam w 5 dobie, bo mała miała żółtaczke, ale poród o 18 w pn, a wyjście w pt po 12.

Dopiero po...Wojtus ma 3350 i 55cm. Poród straszny błagałam o litość bo miałam krzyżowe...mały miał zielone wody i mocno owinięty pępowina więc go naraziew zabrali. Trochę pękłam bo go ze mnie wyrywali ale z tego wszystkiego najbardziej boli mnie tyłek...

Oj Pat to miałaś przeżycie. Dobrze, że już jesteś po. Teraz dochodź do siebie i ciesz się Wojtusiem. Wielkie gratulacje.:-D :-D

Myla u nas bylo tak samo
pomogl smoczek ale faktycznie najlepiej spi przytulona do mnie - nawet nie na rekach tylko po prostu obok zeby czula zapach :)

reklama
Do góry