reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

W kanal stawia to może zatkać. U mnie wyplynely po przyjęciu. Potem nic dobre 20minut. I chlusnely znów w drodze do wc po lewatywie

reklama
Dziekuje Wam za rady i pomoc!!
Tak zrobie, termin porodu mam na dzis wiec i tak mialam przyjechac. Zawsze lepiej sie upewnic :) bol jest leciutki i w sumie to caly czas od wczoraj mnie pobolewa, ale niech sprawdza czy wody poszly, bo od 2 nadal sucho, zobaczymy
Powodzenia dla wszystkich dzis rodzacych :)
Odezwe sie po wizycie :)

Eeee a u mnie cisza...:( a nie sory brzuch boli jak na okres ale to juz od długiego czasu i o niczym to nie świadczy -_-

Kciuki dziewczynki !&&&&

Szaj mam nadzieje że nie bedą cie trzymac i nic nie robic, kciuki za was
Joanna-- jak odchodza wody to chyba powinno sie jechac, zadzwon i zapytaj

Joanna mi też tylko troszkę polecialo ale powochalam i nic nie czułam więc byłam pewna ze wody. Ale po 45 min pojawiły się lekkie skurcze jak ból okresowy, a po kolejnych 45 min już bolesne skurcze co 4 min
U mnie dziś na odwrót wczoraj nic nie spalam bo mała przy cycu non stop a tej nocy, do 1:30 miała maraton i 3 piersi oproznila a potem musiałam ja budzic na karmienie o 5. I ledwo chciała. Teraz znowu śpi.
Szaj będzie dobrze może już za chwilę mała zobaczysz.
Muminek u Ciebie tez na pewno będzie dobrze, trzymaj się!

reklama
Do góry