reklama
Milia, fajnie Małgosia rośnie i jakie ma poczucie humoru ;o)
Ja też biorę magnez! I to 3x2 tabletki!!! Ja biorę dożywotnio ze względu na wadę serca, ale mam zwiększoną dawkę ze względu na ciągle twardniejący brzuch.... Chyba więc faktycznie może on wpływać na brak skurczy... I bądź tu człowieku mądry....
Ja też biorę magnez! I to 3x2 tabletki!!! Ja biorę dożywotnio ze względu na wadę serca, ale mam zwiększoną dawkę ze względu na ciągle twardniejący brzuch.... Chyba więc faktycznie może on wpływać na brak skurczy... I bądź tu człowieku mądry....
hej.
Ja mam termin na czwartek ciekawie czy do tego czasu coś się ruszy .
Dziś u nas mielone z buraczkami . I strasznie zimny wiatr..
Chyba muszę przestać brać magnez ale wtedy znowu wróci to dziwna uczucie w łydkach..
Zbieram się po młodego do szkoły.
Ja mam termin na czwartek ciekawie czy do tego czasu coś się ruszy .
Dziś u nas mielone z buraczkami . I strasznie zimny wiatr..
Chyba muszę przestać brać magnez ale wtedy znowu wróci to dziwna uczucie w łydkach..
Zbieram się po młodego do szkoły.
U mnie ktg wg nowych zaleceń bylo. Tj id 36 tyg co tydzień i od 40 tyg co 2 dzień. Co do przenoszenia to mówił mi lekarz ze tydzień można a potem szpital.
Co do hemodupkow to mąż mi kupił jakieś dozwolone w ciąży czopki. 40 zl. Po 3 przestalam go czuć po 9 prawie go nie bylo. A 10 nie zdazylsm zaaplikować
Tabasia - tysiek mój ulewala do 6 msc. Chlustajaco. Jagoda juz zaczela.
Muminek trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie. Skoro ip to nie profamilia????
Co do hemodupkow to mąż mi kupił jakieś dozwolone w ciąży czopki. 40 zl. Po 3 przestalam go czuć po 9 prawie go nie bylo. A 10 nie zdazylsm zaaplikować
Tabasia - tysiek mój ulewala do 6 msc. Chlustajaco. Jagoda juz zaczela.
Muminek trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie. Skoro ip to nie profamilia????
reklama
DobraDziewczyna
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ja od wczoraj w szpitalu... Niby mieli dzisiaj / jutro wywoływać ale wczoraj przy przyjęciu usłyszałam "no może w tym tyg pani urodzi" i leżę i czekam aż zdecydują, dwa razy dziennie mam ktg,dzisiaj miałam nawet skurcze do 115 ale a razie bez odzewu lekarzy ;/ od czwartku rana spaliśmy z wagi, ja ponad dwa kilo i Mały z 4400 na 4230, kurcze.... Gdyby jeszcze to rozwarcie się pojawiło to może by coś przyspieszyli a takto to leżę bezczynnie w szpitalu ;/