reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

No z nierozpakowanych chyba moja ciąża najbardziej donoszona :p druga Muminek bo ma termin na jutro :D
Ja to się boje że ze mną będzie jak z Asiorkiem :o

reklama
Pat, nie! Tylko nie myśl tak bo zwariujesz! Będziesz miała tak jak Aylin - nagle i prawie w biegu! I tego się trzymaj&&&&&&

Ale na mnie przestała działać stymulacja cycoszkow, chyba nie mam oksytocyny w mózgu :p mogę masowac masowac i nic a wczesniej chociaż jakiś skurcz byl :p

Dobry :)

Asiorek gratuluje :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Sataga no mała widze zrelaksowana - jakby w spa była :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Olusia mam nadzieje ze juz sie lepiej czujesz [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja nie wiem z tym brzuchem tez czy isc czy poczekać ... Nadal dziwne uczucie ...

Lei , Vesunna super ze wasze pociechy takie grzeczne :)

Myla Kubus w szpitalu tez w nocy był aktywny a w domu sie przestawił .. Bedzie dobrze :)

Sharmota mam nadzieje ze wszystko u was dobrze ... Odezwij sie ...

Miłego dnia :)

Oj, Pat, to mega dobra wiadomość bo może przy porodzie nie powróci a uwierz mi to co w ciąży to Pikus w porównaniu z tym co wyskakuje podczas porodu.
No to może Twoja dzidzia czekała az wyleczysz hemodupka i zaraz wyskoczy?

Była Pani od laktacji... Hmm no jest kilka opcji dlaczego tak się zachowuje. A mnie trochę podlamala ze tego nawalu nie będę miała to będziemy się tak męczyć nie wiadomo ile. Ze damy się wykarmic ale z poświęceniem.
Ja nawalu nie miaam nigdy i faktycznie musialam się posicic strasznie z małym no przez parę tyg wisiał na cycku non stop.
Pat gratuluje hemodupka.
Ja jeszcze nie bylam z 2!!! Jak mi się zachce to jak wchoze do WC to się odechciewa. W domu byłby łatwiej.

SlYszalyscie o czymś takim jak słód jęczmienna na karmienie? Dostalam właśnie 5 saszetek

reklama
Do góry