reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tez nie miałan wcześniej planu tyle wydać..ale poczytałam opinie i ma niezłe i to mnie. Skusilo..myślałam że sukces tkwi w laktatorze..ale w moim przypadku zbaczenie ma jeszcze psychika i geny moja matka tez miala problem z pokarmem i cyckaki..

Natasza, ja też źle wspominam laktator... ale na szczęście mąż tylko końcówkę musiał mi dokupić, więc nieduży koszt. W szpitalu mieli Medelę, dla mnie to jakaś porażka i wcale nie mam doła z tego powodu, tym bardziej, że Małgosia nie potrafi piersi chwytać/ssać, nasza położna ma dziecko z ZD i mówi, że to normalne i nie ma co męczyć dzieci ani siebie... A po przejściach z położnymi ze szpitala już wiem, że jeśli jakimś cudem będę miała jeszcze jedno dziecko, to od początku będę karmić mm.
U mnie też było tak, że położne zabierały dzieci na jakies badania/kontrole, a potem oddawały i nic nie wiedziały, mówiły, ze jak przyjdzie pediatra z wizytą, to wszystko powie... Tylko że byłam tam tak długo, że już potem "miałam chody" u nich i prosiłam, jak zabierały małą, żeby mnie informowały, bo się denerwowałam potem do wizyty i faktycznie już mi mówiły.
Też kazały karmić co 3 godziny i wybudzać dziecko.

Asiorek, no dobrze, pocieszę Cię :-D jak już wiedziałam, że mam skurcze (bo ktg pokazywało), to nauczyłam się je rozpoznawać i w miarę postępu akcji już nie miałam wątpliwości, że je mam, z tym, że nic mnie nie bolało... Dopiero ze 3 skurcze przed samą cesarką miałam bolesne.

Ostatnia edycja:
Nie wierzę.Wygladam przez okno , a tam wszystko zasypane śniegiem!!! więcej niż w grudniu!. samochody, chodniki,wszystkooo. u Was też????

reklama
Milia nie mam doła ze Adaś bedzie na mm bo ja nie matka polka cierpiąca za narody :) tylko zla jestem na ten koszt..

Milia i ile Małgosia teraz zjada na raz?

Do góry