reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

ja za to mam dzisiaj wilczy apetyt
ciagle bym cos jadla :/ wlasnie wrabalam platki kukurydziane corce ktorych absolutnie nie powinnam jesc z powodu cukrow :///

a nie unormowały ci sie? ja mam od 3 tyg na czczo super. Dziś 74 po sniadaniu gdzie grzeszyłam sokiem malinowym do herbaty - 69. Po obiedzie wypasionym prekroczyłam ale zjadłam wyprazany ser z hranolkami i pomidory ze smietana oraz popiłam lemoniadą z cukrem :)

A Aga miała termin jak ja :) dlatego pisałam ze miała na mnie czekać. Ciekawa jestem czy jej cukrzyca minie

reklama
Aylin jak trzymalam diety to cukry mialam super od samego pocztaku
ale platki kukurydziane z mlekiem zawsze mega mi podnosily cukier wiec uniikalam jak ognia od paru lat ale dzisiaj mloda usiadla kolo mnie z nimi i nie wytrzymalam :)

Oltoma wiem ze juz sie kilka razy pytalam ale zapomnialam. Dlaczego masz cc? Dziecie miednicowo?

Oj dziewczyny wspolczuje tej cukrzycy ciazowej...

Ehhh no nie doczytam. Kuzwa utknęłam w kuchni!! Dosłownie kazda przyprawę przetarłam i ułożyłam, wszystko lśni hehe. Padam na pyszczek a porodu brak!!

Aga urodziłaś? Cichaczem?! Gratuluje!! :-D

Natasza śliczny maluch! A moge spytać po co mu smoczek? Do tego taki duuuży? :szok:

Mi położne kazały jak najwiecej cycka pchać do buzi zeby dobrze złapało.

Tabasia ta dieta nie jest taka straszna naprawde - mam nadzieje ze uda mi sie ja stosowac i po porodzie (choc po obu porodach sobie to obiecalam i wyszlo jak wyszlo ;)) ale dzieki temu mam tylko 5 kg na plusie i moze w koncu po wieeeelu latach uda mi sie dojsc do normalnej wagi po porodzie :) mam teraz 4 kilo mniej niz na koncowce ciazy z synem :) a czekolady to sie tyle najadlam w czasie tej ciazy ze az milo :) fakt ze z mlecznej czy bialej przeszlam na gorzka ale naprawde jej sobie nie zalowalam :) ciast zreszta tez tylko ze sama je sobie pieklam i wiedzialam co w nich jest :) tak samo z pizza i frytkami ktore mi cukrow nie podnosily wcale :)

reklama
Do góry