reklama
Karina34
Fanka BB :)
Margo trzymam kciuki zeby dobra decyzje podjęli i zeby szybko poszło . Za teściowa trzymam mega kciukasy zeby doczekała sie wnusi - faktycznie skoro juz przyjmuje tylko płyny to nieciekawie jest
Ja tez spuchlam wody pełno mam nazbieranej , twarz , nogi wszystko opuchnięte
Marela no to do dzieła
Ja tez spuchlam wody pełno mam nazbieranej , twarz , nogi wszystko opuchnięte
Marela no to do dzieła
marela wow juz masz 3 palce ? to super juz blizej niz dalej
zaraz nam napiszesz ze maluszka juz masz
Margo trzymam kciuki za to zeby wszystko sie szybko potoczylo u ciebie tez
u mnie na szczescie nikt nic nie wypytuje - z marszu mowilam ze pewnie sie przeterminuje jak z pozostalymi wiec jeszcze sie nie niecierpliwia
ja u siebie na szczescie nie zauwazylam opuchniecia - moze odrobinke w kostkach ale na buzi nic sie nie dzieje
zaraz nam napiszesz ze maluszka juz masz
Margo trzymam kciuki za to zeby wszystko sie szybko potoczylo u ciebie tez
u mnie na szczescie nikt nic nie wypytuje - z marszu mowilam ze pewnie sie przeterminuje jak z pozostalymi wiec jeszcze sie nie niecierpliwia
ja u siebie na szczescie nie zauwazylam opuchniecia - moze odrobinke w kostkach ale na buzi nic sie nie dzieje
Margo... Beznadziejna sytuacja... Współczuję Wam..
Marela dajesz!!! Do 15 się wyrobisz?? bierzesz, zzo??? Krzyczysz??
Przyyyjjjjjj :****
Babydust u mnie też olewka ze str męża i dobrze. W1 ciąży od 7 mc codziennie pyt czemu jeszcze nie!! Teraz chyba dali na wstrzymanie bo ciąża problemowa... Teściu najlepszy wczoraj w trakcie rozmowy z mężem, ten mu mówi że mały ma 39 stopni już od prawie 3 dni, ja dogorywam, ogólnie dupa, bo urlop musi brać co chwile, mnóstwo pracy w pracy itp. a ten no ale to mały do przedszkola może iść... Ci za debil.. A teściowa tekst ze moze to angina no życzą nam jak najlepiej!! Grr.....
Marela dajesz!!! Do 15 się wyrobisz?? bierzesz, zzo??? Krzyczysz??
Przyyyjjjjjj :****
Babydust u mnie też olewka ze str męża i dobrze. W1 ciąży od 7 mc codziennie pyt czemu jeszcze nie!! Teraz chyba dali na wstrzymanie bo ciąża problemowa... Teściu najlepszy wczoraj w trakcie rozmowy z mężem, ten mu mówi że mały ma 39 stopni już od prawie 3 dni, ja dogorywam, ogólnie dupa, bo urlop musi brać co chwile, mnóstwo pracy w pracy itp. a ten no ale to mały do przedszkola może iść... Ci za debil.. A teściowa tekst ze moze to angina no życzą nam jak najlepiej!! Grr.....
Marela wow szybko postępuje !! Kciuki za szybką akcje
Margo kciuki za Was aby Cię nie męczyli i szybko decyzje podejmą !!
A teraz uwaga 31.03 to mój dzień !! Jutro rano mam cc !! Jestem w takim szoku z szybkiej akcji że chce mi się płakać i śmiać!!
Mały waży ok 3400g i jest wszystko dobrze ale ze wzgledu na ta nieszczęsną cukrzyce się boją zwlekać poza tym łożysko 3 stopnia ze zwapnieniami i bez sensu czekać.
Wow jestem w takim szoku że masakra! !
Margo kciuki za Was aby Cię nie męczyli i szybko decyzje podejmą !!
A teraz uwaga 31.03 to mój dzień !! Jutro rano mam cc !! Jestem w takim szoku z szybkiej akcji że chce mi się płakać i śmiać!!
Mały waży ok 3400g i jest wszystko dobrze ale ze wzgledu na ta nieszczęsną cukrzyce się boją zwlekać poza tym łożysko 3 stopnia ze zwapnieniami i bez sensu czekać.
Wow jestem w takim szoku że masakra! !
reklama