reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Margo, może jeśli Ci bardzo zależy na tym, żeby teściowa zdążyła małą zobaczyć, to uda się, żeby jutro już wywolali? Chyba, że wolisz poczekać do po świętach?

Marela, 30 marca jest Twój! :-D

reklama
Margo trzymam kciuki zeby dobra decyzje podjęli i zeby szybko poszło . Za teściowa trzymam mega kciukasy zeby doczekała sie wnusi - faktycznie skoro juz przyjmuje tylko płyny to nieciekawie jest :(

Ja tez spuchlam :( wody pełno mam nazbieranej , twarz , nogi wszystko opuchnięte :(

Marela no to do dzieła :)

marela wow juz masz 3 palce ? to super juz blizej niz dalej :)
zaraz nam napiszesz ze maluszka juz masz :)

Margo trzymam kciuki za to zeby wszystko sie szybko potoczylo u ciebie tez

u mnie na szczescie nikt nic nie wypytuje - z marszu mowilam ze pewnie sie przeterminuje jak z pozostalymi wiec jeszcze sie nie niecierpliwia

ja u siebie na szczescie nie zauwazylam opuchniecia - moze odrobinke w kostkach ale na buzi nic sie nie dzieje

Margo... Beznadziejna sytuacja... Współczuję Wam.. :(

Marela dajesz!!! Do 15 się wyrobisz?? :D bierzesz, zzo??? Krzyczysz??

Przyyyjjjjjj :****

Babydust u mnie też olewka ze str męża i dobrze. W1 ciąży od 7 mc codziennie pyt czemu jeszcze nie!! Teraz chyba dali na wstrzymanie bo ciąża problemowa... Teściu najlepszy wczoraj w trakcie rozmowy z mężem, ten mu mówi że mały ma 39 stopni już od prawie 3 dni, ja dogorywam, ogólnie dupa, bo urlop musi brać co chwile, mnóstwo pracy w pracy itp. a ten no ale to mały do przedszkola może iść... Ci za debil.. A teściowa tekst ze moze to angina no życzą nam jak najlepiej!! Grr.....

Marela wow szybko postępuje !! Kciuki za szybką akcje ;)

Margo kciuki za Was aby Cię nie męczyli i szybko decyzje podejmą !!

A teraz uwaga 31.03 to mój dzień !! Jutro rano mam cc !! Jestem w takim szoku z szybkiej akcji że chce mi się płakać i śmiać!!

Mały waży ok 3400g i jest wszystko dobrze ale ze wzgledu na ta nieszczęsną cukrzyce się boją zwlekać poza tym łożysko 3 stopnia ze zwapnieniami i bez sensu czekać.
Wow jestem w takim szoku że masakra! !

Karela kciuki zaciśnięte !:* może szybko pójdzie :)

Margo mam nadzieję że i u Ciebie jutro podejmą jakąś decyzje !:*

Natasza to w końcu będziesz miała Adasia !:D czekamy czekamy :)

reklama
Do góry